To je to što me zanima!

Uvalili ženi (63) krivotvorene novčanice od 500 eura, ona ih pokušala promijeniti u banci...

Prilikom uhićenja kod 32-godišnjakinje pronađena je još jedna krivotvorena novčanica istog iznosa i valute, pa je žena kazneno prijavljena zbog četiri kaznena djela krivotvorenja
Vidi originalni članak

Krčka policija kaznenom je prijavom dovršila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim muškarcem i 32 godišnjom ženom zbog počinjenja kaznenog djela krivotvorenja novca. 

Oni su tijekom srpnja na području Baške, u čak tri navrata stavili u opticaj krivotvorene novčanice od 500 eura na štetu  63-godišnjakinje. Naime, kada je dotična u pokušaju transakcije u bankarskoj instituciji pokušala ih zamijeniti za kune, utvrđeno je da su one krivotvorene i pozvana je policija. Prilikom uhićenja kod 32-godišnjakinje pronađena je još jedna krivotvorena novčanica istog iznosa i valute, pa je žena kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog četiri kaznena djela krivotvorenja. 

Njen 24-godišnji partner je uz tri ista navedena kaznena djela, prijavljen državnom odvjetništvu i za kazneno djelo omogućavanja trošenja droga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 31.07.2020.

    Nudili povoljan tečaj pa lakomost proradi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare