To je to što me zanima!

Uveli poseban režim na granici zbog utakmice Hajduk - PAOK

Poseban režim je na granici, osobito na dijelu sa Crnom Gorom i BiH. Policija će kanalizirati putnike za koje se utvrdi da su nogometni fanovi, iako je zabranjen dolazak navijača na utakmicu u Splitu
Vidi originalni članak

Hajduk i PAOK večeras igraju utakmicu u Splitu, a iako je UEFA zabranila dolazak gostujućih navijača, hrvatska policija uvela je poseban režim na granici nakon sukoba u Ateni, u kojima je poginuo 29-godišnji Grk.

Policija je, piše N1, dobila zapovijed da izdvoji, odnosno kanalizira putnike za koje se utvrdi da su nogometni fanovi. 

OBJAVILI FOTOGRAFIJE FOTO Policija pronašla arsenal oružja. Huligani iz Hrvatske u Ateni su nosili i kostobrane!

Tako će ih lakše provjeriti i kontrolirati da ne unose oružje ili zabranjenu pirotehniku. Poseban režim je na granici, osobito na dijelu sa Crnom Gorom i BiH.

Policija je podigla razinu svih angažiranih na osiguranju na najvišu razinu.

- Angažirali smo sve rodove policije, a splitska policija dobila je ispomoć od kolega iz okolnih policijskih uprava. Sve je organizirano preko Ravnateljstva policije - kažu iz policije.

Tako se provjeravaju navijači koji od ranije imaju zabrane, a granice se provjeravaju i zbog mogućeg povratka Dinamovih navijača iz Grčke.

SVE SU IH ISPITALI Ministarstvo: Pritvorene Hrvate posjetit će veleposlanik, otkrili kad se čeka ročište o zatvoru

- I zagrebački policajci dobili su dodatne upute za postupanje, iako su oni fokusirani na utakmicu Dinama i AEK-a idući tjedan. Tim više što BBB-i nisu rivali s navijačima PAOK-a s kojima danas igra Hajduk. No, ovo što se dogodilo u Grčkoj moglo bi biti okidač za nove incidente. Zbog toga smo angažirali sve raspoložive policijske službenike - kažu za N1.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mars7 10.08.2023.

    idemopo pobjedu biti ce dobra atmosfera

  • Wally - Gator 10.08.2023.

    Nogomet je lijep, dinamičan, zanimljiv i koristan za one koji ga igraju. Koristan za manjinu financijski, a za one koji ga igraju rekreativno, tjelesno i psihički. Sad dolazimo do paradoksa. Paradoksalno je da kod toliko puno njih koji ga samo gledaju pobuđuje toliko niskih strasti, agresivnosti i primitivizma..

  • hromcan73 10.08.2023.

    Treba ih sve koji prave i najmanje incidente pendričiti ...... I ti tkz. navijači-torcida-BBB-HULIGNI nisu navijači već huligani koje treba iz mlatiti za svaki incident i to nije nikakva BRUTALNOST, ( a jeli brutalnost to da normalni građani nesmiju na utakmice?).

Komentiraj...
Vidi sve komentare