To je to što me zanima!

Uvjetni otpust: Zagorec će iz zatvora izaći 15 mjeseci ranije

Vladimir Zagorec na sedam godina zatvora osuđen je 2009. zato što je 2000., odlazeći s dužnosti pomoćnika ministra obrane, iz sefa MORH-a odnio dragulje
Vidi originalni članak

Odluku je navodno donijelo Povjerenstvo za uvjetni otpust Ministarstva pravosuđa na sjednici održanoj u Kaznionici u Glini. Na sjednici nije bilo protivnika Zagorčevu prijevremenom izlasku, piše Večernji list.

Vladimir Zagorec na sedam godina zatvora osuđen je 2009. zato što je 2000. godine, odlazeći s dužnosti pomoćnika ministra obrane, iz sefa MORH-a odnio dragulje vrijedne najmanje pet milijuna američkih dolara. 

Kaznu izdržava u Kaznionici u Glini.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • transmiter 13.06.2013.

    Nije vratio ništa,pa koji je vratil.Čobi nezna koliko poticaja je dobio njegov sinek zaboravil je.Pa ni on bil ministar zato kaj je pametan.A kaj neko misli da su ostali drugačiji?Da je zagorec sam uzel dijamante nebi tak brzo izašel.

  • bosanac laki 13.06.2013.

    treba do kraja odrobijat kaznu,malo je i dobio...

  • MilanJovcic 13.06.2013.

    Jadnik koji nema sredstava da plaća kredit koji je podigao zbog izdržavanja obitelji ode po par godina u zatvor a ovi lopovi izađu iz zatvora kao slobodni i dok su robijali u stranim bankama im išle kamate

Komentiraj...
Vidi sve komentare