To je to što me zanima!

Užas kod Garešnice: Pretukli su ih zbog svađe u kafiću...

Skupina nasilnika iz Kaniške Ive i Velikog Pašijana su sjekirama, šipkama i bocama brutalno istukli sumještane jer su branili konobaricu u Kaniškoj Ivi
Vidi originalni članak

Mladen Djordjijev (29) u četvrtak navečer bio je u kafiću u Kaniškoj Ivi kraj Garešnice. Dvojica muškaraca vrijeđala su konobaricu. Mladen ju je branio i porječkao se s njima.

- Kombijem i autom ubrzo im je došlo ‘pojačanje’, šest muškaraca i dvije žene. Netko od njih me udario stolicom, no uspio sam pobjeći - rekao je Mladen.

Sljedećeg dana se s bratom Alenom vraćao s posla i stao pred lokalnu trgovinu. Ondje ih je dočekala ista skupina naoružana sjekirama, šipkama, bocama i kamenjem.

- Počeli su nas mlatiti. Nismo se mogli braniti jer ih se odjednom skupilo tridesetak - rekao je Mladen, kojemu je napukla noga, rasječena glava, a jedan nasilnik mu je pregrizao uho.

Brat Alen je prošao puno lošije s trostrukim prijelomom ruke, sjekirom zasječenim koljenom i nekoliko udaraca u glavu. Ubrzo je došla i policija, a naišli su Mladenov tast Zvonko Brblić (57), umirovljeni policajac, i Mladenov susjed Željko Jergović.

- Braću su odveli u bolnicu, a ja i Zvonko smo davali iskaz. Pred policajcima sam dobio šipkom u glavu i onesvijestio se. Ležali smo na tlu, a oni su nas tukli čime su stigli. Ugrizli su me za lice - rekao je Željko.

- Bojim se za oca i obitelj. Strah nas je ići u Kanišku Ivu - rekla je Mladenova supruga Ana (27), čijeg pretučenog oca Zvonka nakon operacije čeka još jedna.


Idi na 24sata

Komentari 292

  • MalaAzilka 25.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • aviM_1 25.06.2013.

    Zatoljudi ima jedno pravilo,,kada živiš u takvom okruženju nosiš prijatelja,,gan,, i kada dođe do takve situacije onda se braniš i još jedno pravilo,,što više tim bolje da na sudu se nemogu braniti,,jer im Država ništa neče a nekada nemože

  • mrTrobec 24.06.2013.

    Sad nek ih konobarica njeguje.Seljačine, mislili su da će dobiti slatkiš od konobarice a dobili su samo po tamburi.Nema druge dečki,uzdaj se use i u svoje kljuse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare