To je to što me zanima!

Užas kod Jaske: Vučna služba je izletjela s A1, jedan poginuli

HAK je na svojim stranicama napisao da se između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u oba smjera vozi se otežano u kolonama - u smjeru mora duga je oko 4 km, a u smjeru Zagreba duga je oko 3 km
Vidi originalni članak

Traktor se nalazio na vučnoj službi. Nakon udarca, gurtne s kojima je traktor bio vezan pukle su i zatim je traktor poletio prema naprijed, udario u kabinu, odvojio ju i prešao preko nje, rekao nam je čitatelj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HAK je na svojim stranicama napisao da se između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u oba smjera vozi se otežano u kolonama - u smjeru mora duga je oko 4 km, a u smjeru Zagreba duga je oko 3 km, zbog prometne nesreće na 17. +950 km. Korisnike molimo za strpljenje.

Iz policije su rekli da su dojavu o prometnoj nesreći zaprimili oko 12 sati, te su potvrdili da je jedna osoba poginula. Rekli su da je došlo do slijetanja teretnog vozila s ceste. Više informacija znat će se nakon policijskog očevida 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • bostjanhribljan 20.07.2018.

    Baš žalostno, vozača sam ja i moj otac poznao, on je i nam privučil naš traktor kod kući.

  • zlatko7777_1 17.07.2018.

    A nitko ne pita zbog cega je doslo do naglog kocenja, ali da je ocito teret bio preslabo osiguran to je istina

  • Golfgti230 17.07.2018.

    Ova vučna služba koju nosivost ima ? Koliko tona ima ova traktorčina ? Pokoj mu duši zbog gluposti se glava gubi, nije onaj lud koji je napravio vučnu i napisao nosivost npr 5 tona .

Komentiraj...
Vidi sve komentare