To je to što me zanima!

Užas kod Sinja: Uginuo je pas Bono, izgladnjeli ga do smrti

U svojoj karijeri nisam imala ovakav slučaj. Svašta sam vidjela, ali ovo zaista ne. Pas doslovce na sebi nema mišićja, čak nema ni žvačnih mišića, rekla je volonterka
Vidi originalni članak

Uginuo je pas Bono koji je izgladnjelog pronašao ophodar ceste u mjestu Otišić kod Sinja. Volonterke su ga odnijele veterinarima u sinjsku ambulantu Likomed. 

- U svojoj karijeri nisam imala ovakav slučaj. Svašta sam vidjela, ali ovo zaista ne. Pas doslovce na sebi nema mišićja, čak nema ni žvačnih mišića. Moramo ga hraniti iz ruke jer nema snage uzimati hranu iz zdjelice. Prestrašna slika. Ne mogu točno reći što je bilo sa psom, ali da je bio lutalica, ne bi ovako izgledao jer bi se prehranjivao ostacima iz kontejnera ili bi se približio kućama. Vidjela sam dosta pasa koji su bili iscrpljeni i pothranjeni, ali na ovakav stupanj ja i moji kolege nismo još naišli - rekla je volonterka Vesna Boban za Slobodnu Dalmaciju.

Ona sumnja da je pas bio zavezan ili u boksu i izgladnjivan. Volonteri smatraju da u ovom slučaju ima posla za policiju i veterinarsku inspekciju. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Plavusa 13 Pink G 02.10.2018.

    Dobro! Ako ne moze drugacije onda cu pisati suprotno od onog za sto sam "pozutila": "Dobricino, ziv i sretan vazda bio ti pravednice medju ljudima...velicina tvoje humanosti je nevjerojatna. Nek te sreca uvijek prati" Jel bolje???

  • dida047 02.10.2018.

    TUGA

  • VukStepski 02.10.2018.

    Da ima boga upoznao bi ja njegovog vlasnika bivšeg..... Samo 5 minuta.... Bilo di... Bilo kada...

Komentiraj...
Vidi sve komentare