To je to što me zanima!

Užas kod Viteza: Muškarac sebe i policajca polio zapaljivom tekućinom i zapalio na parkingu

Obojica su zadobili opekotine, a nakon ukazane liječničke pomoći muškarac je uhićen
Vidi originalni članak

U mjestu Bila kod Viteza u susjednoj Bosni i Hercegovini jutros je u 4:15 prilikom intervencije muškarac zapalio i sebe i policajca, piše portal "Dnevni avaz"

Muškarac. G. B. (32) se polio zapaljivom tekućinom na parkingu jednog ugostiteljskog objekta, a kada mu je policajac prišao i pokušao ga spriječiti u toj nakani, on je polio i policajca nakon čega se zapalio. Obojica su zadobili opekotine.

MUP Srednjobosanskog kantona potvrdio je za "Dnevni avaz" ove informacije.

- Dana 4. 6. 2023. godine oko 4 sata i 15 minuta prilikom intervencije policijskih službenika na parking prostoru ugostiteljskog objekta u mjestu Bila, općina Vitez, G. B. rođen 1991. godine iz Viteza polio je zapaljivom tekućinom sebe i jednog policijskog službenika nakon čega je istu zapalio. Policijski službenik pokušao je spriječiti muškarca u nakani da se zapali, pa je i policijski službenik poliven.

Tom prilikom obojica su zadobila opekotine te im je ukazana liječnička pomoć. Odmah su pušteni na kućno liječenje, a G. B. je lišen slobode te se protiv njega poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje - rekao je za "Avaz" Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a Srednjobosanskog kantona. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zgbzagreb 04.06.2023.

    To ova, bliskoistočna religija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare