To je to što me zanima!

Užas kod Vrbovca: Izvukli ga iz auta, mlatili, pa oteli i odveli u šumu i prijetili da će ga ubiti

Policija je uhitila dvojicu muškaraca koji su kod Vrbovečke Dubrave napali i premlatili mladića (23), oteli ga, tukli u autu, a potom mu prijetili da će ga ubiti u šumi
Vidi originalni članak

Otmica, premlaćivanje, prijetnja, sve su to kaznena djela zbog kojih je zagrebačka policija uhitila dvojicu muškaraca starih 32 i 26 godina. 

Naime, policija je izvijestila kako se sumnja da je dvojac 16. svibnja oko 21.30 sati došao do automobila u Vrbovečkoj Dubravi, u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik. 

Tu ga je muškarac (32) na silu izvukao iz automobila i obojica su ga potom više puta rukama i nogama udarali po tijelu, dok je ovaj ležao na podu. 

No nisu odustali od nasilja, već su mladića ugurali u svoje vozilo. Mlađi uhićeni je  vozio, a 32-godišnjak je u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati oštećenog da bi se zatim odvezli do šume u blizini Dragičevca, silom ga izvukli iz vozila i nastavili udarati rukama i nogama.

Nasilje se niti tada nije prekinulo već su oštećenog pritisnuli uz stablo, da bi ga potom osumnjičeni 32-godišnjak započeo gušiti te mu verbalno prijetiti da će ga usmrtiti. Nakon izrečene prijetnje, sumnja se, oštećenog su ponovo silom ugurali u svoje vozilo, odvezli ga na područje Grabika i na ulici izbacili iz svog vozila.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 32 i 26 godina zbog sumnje da su zajedno počinili kaznena djela „Protupravno oduzimanje slobode“ i „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju dok se sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i jedno kazneno djelo „Prijetnja“.

Po provedenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 21.05.2023.

    Nema tu pomoci tog bu sve vise da se mene pita uvesti smrtnu kaznu za nistarije jel je zatvor Šeraton za takve

  • Usora1 21.05.2023.

    idiotarija, jedina prava optuzba bi bila “pokusaj u ojstva” pan neka se “baje” vade iz vlastitih govana…

  • Cipelcug 21.05.2023.

    Kako bi bilo da im se vrati sa zateznom kamatom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare