To je to što me zanima!

Užas u Dubravi: Muškarca (79) koji je pucao u bivšu ženu terete za pokušaj teškog ubojstva

Policija je precizirala da je 79-godišnjak ispalio najmanje dva hica od kojih je jedan pogodio 77-godišnjakinju, a pritom je došlo i do oštećenja pročelja obližnje obiteljske kuće kao i parkiranog volkswagena polo
Vidi originalni članak

Muškarca (79) koji je pucao iz pištolja na bivšu suprugu (77) u zagrebačkom naselju Dubrava, policija je kazneno prijavila za pokušaj teškog ubojstva i smjestila ga u policijski pritvor, priopćeno je u ponedjeljak.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SVE VIŠE NAPADA NA ŽENE Strava u Dubravi: 'Ona se uvijek bojala da će joj nešto napraviti. Upucao ju je dok je išla s mise'

Nakon kriminalističkog istraživanja Policijska uprava zagrebačka je izvijestila da je osumnjičeni u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu.

Osim za pokušaj ubojstva terete ga i i za oštećenje tuđe stvari jer su u pucnjavi oštećeni pročelje kuće i automobil.

RANJENA ŽENA U BOLNCI Video s mjesta pucnjave u Dubravi: Susjedi su u šoku, odmah pored je i škola

Policija je ranije u ponedjeljak izvijestila da je 77-godišnjakinju hicima iz pištolja u nedjelju oko 9,50 sati u Ulici Roberta Močiljanina u Dubravi pokušao ubiti 79-godišnji član obitelji, a neslužbeno riječ je o bivšem suprugu.

Policija je precizirala da je 79-godišnjak ispalio najmanje dva hica od kojih je jedan pogodio 77-godišnjakinju, a pritom je došlo i do oštećenja pročelja obližnje obiteljske kuće kao i parkiranog volkswagena polo.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pepok 28.03.2022.

    79 god. i posjeduje dozvolu za oruzije?????????????????

  • Crveni Marboro 28.03.2022.

    koji je onda grad slucaj?

  • 28.03.2022.

    Sada će gosp biti mirna do kraja svoga života jer će bivši do tada biti u ćuzi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare