To je to što me zanima!

Užas u Kutini: Nakon teške nesreće preminuo dječak (14)

Kako je izvijestila sisačka policija, vozač (19) teretnog vozila kutinskih registracija u petak oko 20.20 sati u Ulici Stjepana Radića udario je u dječaka koji je zadobio ozljede opasne po život. Jutros je preminuo
Vidi originalni članak

Dječak (14) preminuo je jutros u sisačkoj bolnici od teških ozljeda koje je zadobio u prometnoj nesreći u petak navečer u Kutini.

Kako je izvijestila sisačka policija, vozač (19) teretnog vozila kutinskih registracija oko 20.20 sati je zbog slabe vidljivosti i neprilagođene brzine udario u 14-godišnjeg dječaka koji se kretao uz rub ceste bez reflektirajućih oznaka. Od siline udarca dječak je odbačen u odvodni kanal, a zbog zadobivenih ozljeda vozilom Hitne pomoći prevezli su ga u sisačku bolnicu gdje su utvrdili teške ozljede opasne po život. 

Usprkos naporima liječnika, dječak je jutros preminuo.

Očevid na mjestu nesreće uz policijske službenike vodio je zamjenik općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku, po čijem nalogu je naložena obdukcija dječaka.

Vozač je alkotestiran te je utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. Uhićen je i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojeg će uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu iz čl. 227. st.1. 2. i 6. Kaznenog zakona biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke, a kaznena prijava podnosi se Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Ronald555 24.11.2019.

    Silujes ubi ,nesmijem nisra vise napisati jel ovi odmah blokiraju...a ovaj jadnik odmah u zatvor dok ovi sto siluju ub prebiju nekoga itd cekaju na slobodi sudenje...i onda netko kaze dobra zemlja za zivot

  • 23.11.2019.

    Svemu je kriva dugogodišnja korupcija, politička neodgovornost, politička trgovina, poltronstvo i pravna neučinkovitost. Umjesto da se poboljša prometna infrankstatura, krade se državna imovina.

  • gvagec 23.11.2019.

    Neko jutro 6 sati (još je bila kmica) idem na posao kada iza mene se pojavi skuter sa poštarom bez svijetala. Prije toga sam iz sporedne skrenuo na glavnu i da je tada naletil sigurno bi ga pobrao. Vozio je fest brzo i eto kaj bi zbog toga sigurno u pržun ..........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare