To je to što me zanima!

Užas u Šibeniku: Posvađali se pa pokušao ubiti partnericu, žena (47) je teško ozlijeđena

Muškarac (55) je nevjenčanu suprugu (47) tjelesno napao te joj je oštrim predmetom nanio teške tjelesne ozljede, navodi policija. Uz kaznenu prijavu su ga predali pritvorskom nadzorniku
Vidi originalni članak

Šibenska policija uhitila je muškarca (55) zbog pokušaja ubojstva nevjenčane supruge (47).

Kako su izvijestili iz policije, dovršeno je kriminalističko istraživanje, te su utvrdili kako su se muškarac i žena u nedjelju u noćnim satima prvo posvađali, a potom je došlo i do fizičkog obračuna.

Muškarac je ženu tjelesno napao te joj je oštrim predmetom nanio teške tjelesne ozljede, navodi policija.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetniku u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Heroj Oluje 17.04.2023.

    Bio sam u Šibeniku i nekako mi se činilo da tamo žene peferiraju crne , visoke i što agresivnije , ne nužno iz Šibenika ali ne i nikako bosance i srbe !

  • vinja 17.04.2023.

    Ili se potpaljuju automobili, ili se ubijaju partneri, roditelji, prijatelji. Obzirom na brojnost stanovništva to su zabrinjavajuće vijesti.

  • Luna777 17.04.2023.

    Grozno, ovoga je sve više i više. Zašto muški rod ne može podnijeti ništa, nikakve rasprave, već šakaćenje. Vidimo to i van obitelji, mladi ljudi pogibaju od premlaćivanje sve češće. Što se to događa sa mladima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare