To je to što me zanima!

Užas u Zagrebu: Lift u zgradi prignječio malo dijete, u teškom stanju odvezeno je u bolnicu

Dijete je hospitalizirano na jedinici intenzivnog liječenja na KBC-u Rebro, životno ugroženo, s iznimno teškim ozljedama glave i prsnog koša. Doznajemo da je priključeno na respirator
Vidi originalni članak

U ulici Frana Bulića u centru Zagreba u nedjelju se dogodila tragična nesreća u kojoj je teško ozlijeđeno malo dijete. Lift u zgradi prignječilo je dijete u predjelu trupa, a brzom reakcijom oca i susjeda te vatrogasaca dijete je prevezeno u bolnicu, ali je u teškom stanju. Doznajemo da je riječ o šestogodišnjem dječaku.

Hitna pomoć pružila je pomoć ocu i susjedu koji su bili jako potreseni događajem, a i sami vatrogasci su nam rekli da su i oni bili šokirani nesrećom.

DRAMATIČNA SNIMKA Curica ostala visjeti na liftu jer joj je povodac zapeo na vratima

Policija osim potvrde da se dogodila nesreća do daljnjega neće davati nikakve informacije.

Dijete je hospitalizirano na jedinici intenzivnog liječenja na KBC-u Rebro, životno ugroženo, s iznimno teškim ozljedama glave i prsnog koša. Doznajemo da je priključeno na respirator, a liječnici se bore za njegov život provodeći sve mjere intenzivnog liječenja. 

Također doznajemo da je dijete dva puta reanimirano, Prvi puta je reanimaciju odradila ekipa Hitne pomoći u kolima, dok su ga vozili prema bolnici. Potom je uslijedila još jedna reanimacija, na hitnom prijemu KBC-a Rebro. 

Uskoro opširnije...

Idi na 24sata

Komentari 105

  • kawa 30.04.2021.

    Dali je dijete O.K. ??

  • Sanjkar 07.12.2020.

    Bože pomozi djetetu

  • 07.12.2020.

    Susjedi su krivi , nisu prijavili lift

Komentiraj...
Vidi sve komentare