To je to što me zanima!

Užas u Zagrebu: Netko je ležao na cesti, semafor skroz uništen

Dva auta sudarila su se u srijedu navečer na križanju ulice Đure Deželića i Medulićeve ulice u Zagrebu. Prizor na mjestu nesreće bio je strašan, dijelovi auta i stvari razbacane po cesti... Više je ozlijeđenih
Vidi originalni članak

Čula sam užasan tresak i odmah potrčala na prozor. Vidjela sam srušeni semafor i auto na krovu, a Hitna je nekoga odvozila, rekla nam je čitateljica koja živi u zgradi blizu križanja Medulićeve i Deželićeve ulice u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Auti su se sudarili oko 22:30 sati. Prizor na mjestu nesreće bio je strašan. Posvuda razbacani dijelovi automobila i stvari, uništen je i semafor. Čitateljica koja je prolazila tamo netom nakon sudara rekla nam je da je netko ležao na cesti.

Policija nam je potvrdila da je dobila dojavu o nesreći.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeno je više ljudi.

VIDEO: UŽIVO S MJESTA NESREĆE:

Idi na 24sata

Komentari 113

  • Dalibor0704 18.12.2019.

    Prolaz kroz crveno nije kažnjiv, osim ako te uhvate. Da vidim koliko će cajaca stati na križanja Vukovarske sa Držićevom i Savskom, gdje na svakoj izmjeni semafora 2-5 vozila prođe kroz crveno. Nisu ludi, nisu obukli te uniforme da bi se oznojili. A Deželićeva je poznata po jurnjavi, samo vozači su nedodirljivi.

  • 12.12.2019.

    Divljaci i manijaci za volanom .

  • Behemot 12.12.2019.

    "Čula sam užasan tresak i odmah potrčala na prozor. Vidjela sam srušeni semafor i auto na krovu, a Hitna je nekoga odvozila". Ako hitnoj treba poIa sata da dođe, znači da je baba trčaIa poIa sata do prozora da vidi što se zbiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare