To je to što me zanima!

Uzelac: Svaki dan razmišljam da li da odem iz hrvatske Vlade

Istaknuo je da o tome ne razmišlja samo zbog premijerkinog pozdrava generalima u Haagu te kaže da s njom ne može razgovarati jer imaju različita stajališta
Vidi originalni članak

Svakodnevno razmišljam da li da odem ili da ostanem u hrvatskoj Vladi i to nije pitanje koje sam sebi postavio samo kad je premijerka Jadranka Kosor pozdravila haške osuđenike Antu Gotovinu i Mladena Markača. Procijenio sam da je unatoč svemu korisnije ostati u njoj zbog naroda koji predstavljam, rekao je za srpski Blic Slobodan Uzelac, potpredsjednik Vlade i predsjednik Samostalne demokratske srpske stranke. Rekao je i kako je zahlađenje odnosa Zagreba i Beograda inicirano s hrvatske strane što je posljedica izbora i bitke na desnom krilu biračkog tijela. Ne vjeruje da bi to moglo utjecati na položaj Srba u Hrvatskoj, ali bi moglo usporiti rješavanje pitanja koja ih se tiču. Nije dobro, kaže Uzelac, da se pred izbore opet izvlače hrvatsko-srpski odnosi kojima se manipulira izbornim tijelom. O tome nije razgovarao s premijerkom jer ne zna kako bi s obzirom da su njihovi stavovi o tome potpuno različiti. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zdrawe 31.08.2011.

    niko ti ne brani da odes..ionako si na krivoj strani zaradivao placu..i cudo je sta te uopce drze u vladi.. a ne u zatvoru.

  • jontra69 31.08.2011.

    prodana dušo što si i ulazio u vladu,uvukli ste se smradovima u dupe samo zbog svojih interesa i pomogli im u uništavanju ove zemlje i naroda

  • feba 31.08.2011.

    Imat ćeš čovječe lijepu mirovinu i ne razmišljaj puno.Nitko nije nezamjenljiv,ni ti a ni ova žena koju ne mogu smislit mnogi ali...ona ne odustaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare