To je to što me zanima!

'Uzet ćemo više od 19 mandata, nećemo s Možemo, a HDZ nam je tek apsolutno neprihvatljiv'

NOVI EXPRESS "Bombarder s juga" u intervjuu za Express govori o izborima i aferama HDZ-a koje će ga stajati vlasti: "Definitivno sve ovo šteti HDZ-u i imat će utjecaja na odluku građana, a ostalo su priče za malu djecu"
Vidi originalni članak

U razgovoru za Express zastupnik Mosta Nikola Grmoja još ne želi otkriti tko će biti njihov premijerski kandidat, navodi s kojim opcijama nikako neće biti moguće sastavljanje vlasti, ali i tko su im prihvatljivi saveznici nakon idućih parlamentarnih izbora te je li potencijalni partner Tomislav Karamarko, za kojega se priča da planira izaći na izbore s listom "desnih asova" protiv Andreja Plenkovića. Jasno poručuje da se nakon super izborne godine ne vidi u Bruxellesu i objašnjava zašto je Most ozbiljan konkurent za preuzimanje vlasti.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • vinja 08.10.2023.

    Ovaj neće s ovim, onaj neće s onim, a kad se eventualno i okupe onda je problem tko će biti "glavni", a ishod je rasulo. Tako to ide u našoj politici pa u konačnici opet ostaje HDZ. Zemlja koja broji manje od četiri milijuna stanovnika trebala bi imati najviše tri stranke. Neka budi tri različita svjetonazora ali isti pristup razvijanju ekonomske snage zemlje kao i nulti pristup bilo kakvoj koruptivnoj djelatnosti i uopće kriminalu. A oni provjereni  intelektualno i moralno, neke budu na čelu svojih stranaka. I tu je kraj priče, jer pored 100 stranaka i strančica koje jedna drugoj podmeću klipove, nema nikakvog napretka niti pozitivnih promjena u državi.

  • {matrix} 07.10.2023.

    lol kaj bute vi uzeli :D prije za mozemo nego za vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare