To je to što me zanima!

Postavljaju se kreveti za Covid pacijente u Areni: Svaki krevet bit će odvojen paravanom

U Areni će biti smješteni pacijenti s blažom kliničkom slikom. Vrlo brzo je moguće postaviti kapacitet do 1000 kreveta, ali ako bude trebalo taj se kapacitet može znatno više povećati
Vidi originalni članak

U ponedjeljak u jutarnjim satima članovi civilne zaštite počeli su s postavljanjem kreveta za oboljele od korona virusa u Areni Zagreb. 

POGLEDAJTE VIDEO Postavljaju se kreveti u Areni Zagreb

Sanitarni čvorovi su po cijeloj dvorani, utičnica nema, a svaki krevet bit će ograđen paravnom. Pored svakog kreveta bit će smještena stolica za potrepštine, a u dvorani će biti apoteka odvojena pleksiglasom.

Što se tiče cijene najma dvorane, bit će plaćeni samo troškovi struje i vode, bez namjere da netko zaradi na ovome, a slične dvorane pripremaju se i u drugim gradovima. 

POLICIJSKI SAT OD 21 DO 6H Slovenska novinarka: 'Vi ste još dobri, kod nas nema života. Od sutra je i zabrana kretanja'

U dvoranu je potrebno još donijeti lijekove, te se očekuje da će do sutra dvorana biti potpuno spremna. Iako će u Areni biti smješteni lakši pacijenti, ipak su donesene i boce s kisikom, za svaki slučaj.

Ministar Vili Beroš je rekao da se zagrebačka Arena aktivira kao tercijarni centar za prihvat bolesnika. U nju se ne bi smještali teški bolesnici.

U Areni će biti smješteni pacijenti s blažom kliničkom slikom. Vrlo brzo je moguće postaviti kapacitet do 1000 kreveta, ali ako bude trebalo taj se kapacitet može znatno više povećati.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Valis 28.10.2020.

    Dosla FEMA i u Zagreb...

  • ilijas2 28.10.2020.

    naprave cj čovjeka u labu..kovid izmisljen zato i nema lijeka

  • kopampopesku 27.10.2020.

    je li ja koa redoviti platiša dopunskog, koje bdw ne koristim jer nisam boleastan, mogu tražiti da mi se omogući dva utikača sa elektičnom energijom. Ako svak šuša na adventu može dobiti u štand struju, ondaa mogu i ljudi koje planirate poslati u arenu... ili se bojite da nekaj ne izađe iz iste?

Komentiraj...
Vidi sve komentare