To je to što me zanima!

Uživo iz Beograda: I dalje traže nestalog Mateja, policija u Zagrebu najavila konferenciju

Policija i dalje istražuje nestanak Mateja Periša, a u Beogradu je bila i hrvatska policija koja će u podne izvijestiti što su radili i doznali o nestalom mladiću
Vidi originalni članak

Potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27) ušla je u 13. dan, a mladiću i dalje nema traga, a nema ni novih službenih informacija.

Pogledajte video: Uživo iz Beograda

Više o samoj potrazi trebali bi doznati i od policije u Zagrebu, nakon što su i sami bili u Beogradu. Kako je istaknuo naš novinar Emirat Asipi, policija je najavila konferenciju za podne kad će govoriti o potrazi za mladićem. Ono na što se mnogi fokusiraju su snimke nadzornih kamera, a kako je istaknuo, policija je izuzela više od stotinu različitih snimki s područja oko Beton hale, nakon što je mladić izašao iz kluba Gotik. 

MISTERIJ MATEJEVOG NESTANKA VIDEO Ovo su sve objavljene snimke nadzornih kamera na kojima je navodno Matej Periš

Inače, o susretu s hrvatskom policijom jučer je službenu izjavu dao i srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je rekao da su razgovarali i razmijenili informacije.

- Ja se nadam da su naše kolege iz Hrvatske zadovolјne našom istragom, uostalom kad se budemo ponovo videli, oni će nam reći. Nema nikoga kome je više u interesu, naravno osim obitelji, stalo da dođe do istine od Ministarstva unutarnjih poslova Srbije. Svakom pripadniku Ministarstva unutarnjih poslova, od ministra do ronilaca u Žandarmeriji, Veselina Milića kao načelnika Policijske uprave za grad Beograd, svakom tom dobrom čovjeku koji zaista iskreno i uporno radi već danima, stalo je da nađe tog mladića. Ne mogu iznositi pretpostavke, istraga je otišla u jednom smjeru - rekao je jučer Vulin koji je dodao da se pretražuje Sava i dio dunavskog akvatorija. Kaže da neće stati dok nešto ne pronađu i da će dati sve od sebe te da se pretražuju sve obale i istražuje svaka poluinformacija ili neprovjerena informacija.

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 33beg33 12.01.2022.

    taj je već prošao dunavom centralu u đerdapu treba bugarsku uključiti možda do crnog mora nesto i nađu

  • 33beg33 12.01.2022.

    kako je krenulo bit će da ga sava u zg progutala

  • marley01 12.01.2022.

    Čudom se čudimo,davno sam čula Barinu pjesmu:Gdje je nestao čovjek???? Kad sam bila dijete,bez problema bi prošetala u 9,10 uvečer...naravno ne daleko.Sad trknem do kontejnera i trčim kao da mi je vatra pod nogama zaključat se.Apsurdno,ne nije mi 18,19....puno više imam godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare