To je to što me zanima!

Uživo s mjesta nesreće: Prizori su strašni, još izvlače ljude, preminula je i dvanaesta žrtva

Osim policijskih službenika PU varaždinske, na mjestu događaja angažirani su i policijski službenici PU zagrebačke, više liječničkih i vatrogasnih timova
Vidi originalni članak

Više osoba poginulo je, a veći je broj teško ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se oko 5,40 sati dogodila na autocesti A4 u smjeru Zagreba, između mjesta Jarek Bisaški i Podvorec, kada je s kolnika sletio autobusa poljskih nacionalnih registarskih oznaka, izvijestila je policija. 

Kako doznajemo, preminuo je i 12. putnik. Ozlijeđeno je preko 20 ljudi.

MUP se o nesreći oglasio na Twitteru.

STRAVA NA A4 Užas na autocesti: Ovo su fotografije s mjesta tragedije...

"Teška prometna nesreća na A4 kod Brezničkog Huma. U slijetanju autobusa poljskih reg oznaka, prema prvim informacijama s terena, poginulo je 11 osoba, a nekoliko je ozlijeđeno. Osim policijskih službenika PU varaždinske, na mjestu događaja angažirani su i policijski službenici PU zagrebačke, više liječničkih i vatrogasnih timova. Promet dionicom Breznički Hum – Komin u smjeru Zagreba zatvoren je za sav promet i odvija se zaobilazno. Obilazak: čvor Breznički Hum-DC3-čvor Komin. Vozači molimo pratite upute policijskih službenika na terenu."

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

POGLEDAJTE VIDEO: BEROŠ O NESREĆI

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Damir Josipovic 06.08.2022.

    Koji bolesni komentari

  • SanjaZelenbrz Ex Tarabić 06.08.2022.

    Za ove koji stavljaju smajliće, bumerang je gadna stvar!!

  • Vlad 06.08.2022.

    Debeli koristi priliku da se naslikava koristeći tragičnu nesreću. Ako netko treba  osržati konferenciju to je ministar policije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare