To je to što me zanima!

Uživo s mjesta nesreće: 'Umrli su članovi iste obitelji. Vozačica se nije zaustavila na znak STOP'

Žena i dvoje djece poginuli su na mjestu, a 28-godišnji muškarac je liječnički zbrinut. Na prijelazu nema rampe već Andrijin križ i znak STOP
Vidi originalni članak

U teškoj nesreći kod mjesta Bolfan u blizini Koprivnice poginula je 27-godišnja žena i dvoje četverogodišnje djece.

Do nesreće je došlo prilikom naleta vlaka na osobni automobil u kojem se nalazilo četvero ljudi. Na licu mjesta poginula je žena (27) i jedno dijete (4), a drugo dijete (4) je preminulo u bolnici. Suvozač (28) je lakše ozlijeđen i zbrinut je u Domu zdravlja u Ludbregu.

- Dogodila se jedna teška nesreća na cestovno-pružnom prijelazu. Došlo je do naleta putničkog vlaka na osobno vozilo. Žena, vozačica, nije se zaustavila na znak STOP. Ona je smrtno stradala. Jedno dijete u dobi od 4 godine je odmah preminulo, a drugo dijete, također 4-godišnje, u bolnici od zadobivenih ozljeda, nažalost preminulo. Suvozaču se pruža liječnička pomoć. Očevid je u tijeku. Ne mogu vam reći još kakve su ozljede suvozača, ali ne bi trebale biti opasne po život - rekao je glasnogovornik policije.

PRATITE UŽIVO:

- Nakon očevida, tijela će biti prevezena na obdukciju. Nad vozilom će biti provedeno vještaćenje - dodao je glasnogovornik.

- Radi se o jednoj obitelji, poginuli su rodbinski povezani. Preminuli su jedan dječak i jedna djevojčica - zaključio je.

Željeznički promet je u prekidu, a policija obavlja očevid. Na tom željezničkom prijelazu ne postoji rampa već Andrijin križ i znak STOP.

 

Idi na 24sata

Komentari 130

  • empatija 16.09.2022.

    Strasna tragedija. mlada vozačica nije poštovala propise ( stati i pogledati, sjedalice za djecu, pojas) , uslijed toga doslo do uzasne nesreća i tragedije.Pitam se, kako li je jadnom strojovođi, nije ništa skrivio, ali opet mu je, sigurnah sam, ta strahota neprekidno pred očima i na srcu.Jadan čovjek

  • Fenix7 15.09.2022.

    Ja baš nekak' ne vjerujem da je poginula vozačica. Odnosno ne vjerujem da je ona vozila. Sve su ih pronašli izvan vozila. To je vjerojatno izjava jedinog preživjelog. Nemam pojma, ali tak' mi se čini.

  • RoyBean 15.09.2022.

    Ljudi umiru od bolesti, a kada stradaju u prometnoj nesreći izraz je poginuli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare