To je to što me zanima!

Uznemirujuća snimka s Krka: 'Zaštitari krvnički mlate dečke u klubu, tukli su ih i u nesvijesti!'

Na snimci koju smo dobili i koju smo zbog brutalnosti morali izrezati, vidi se kako zaštitari tuku mladiće. Jedan leži bez svijesti. U pozadini je zaštitar s dva udarca nokautirao mladića u bijeloj majici
Vidi originalni članak

Strašno je što su im radili. Tako ih mlatiti... Pa dečku su otvorili lubanju. Oni bi trebali štititi ljude i eventualno izbaciti van one koji rade nered, a ne ovo, priča nam šokirana čitateljica o scenama u noćnom klubu Onyx u Puntu na Krku.

Video: Zaštitari mlatili ljude

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brutalna snimka

Na snimci koju smo dobili i koju smo zbog brutalnosti morali izrezati, vidi se kako zaštitari tuku mladiće u noćnom klubu. Jedan leži u lokvi krvi, netko ga okreće kako se ne bi ugušio. U pozadini je zaštitar koji je s dva udarca nokautirao mladića u bijeloj majici.

IZVLAČILI JE DIZALICOM FOTO Vlasnik nasukane jahte na Krku je slovenski poduzetnik osuđen na dvije godine zatvora

Policija potvrdila

- Mladiće je odvezla Hitna pomoć, ne znam u kakvom su stanju, lica su im deformirana od zadobivenih udaraca. Mlatili su ih i u nesvijesti. Nadam se da će odgovarati za ovo - dodaje čitatelj koji tvrdi da zaštitari nisu zatečeni na licu mjesta kad je došla policija.

Iz PP Krk su nam potvrdili incident u noćnom klubu Onyx u noći na subotu.

Rekli su nam da su pretučeni dečki već pušteni iz bolnice.

POGLEDAJTE VIDEO: ZAŠTITARI BEZ MILOSTI TUKU MLADIĆE

Idi na 24sata

Komentari 192

  • Th 1950 St 3 09.07.2023.

    Neki fini decki

  • krcanin7776 09.07.2023.

    Samo sam opisao to što sam vidio i snimio u korniću!,, (snimku koju sam vam poslao na Mail na viber), snimku na koju se niste udostojili da odgovorite!A sada brišete komentare na kojima poštujem sva vaša pravila. 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • krcanin7776 09.07.2023.

    Zašto brišete komentare nije mi jasno!!!🤮🤮🤮

Komentiraj...
Vidi sve komentare