To je to što me zanima!

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Brutalno na podu cipelario Djeda Mraza: 'Pa kako misle dočekati Božić'

Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen i jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca, rekli su nam iz policije
Vidi originalni članak

Grupa od nekoliko mladića i djevojaka danas je nešto iza 15 sati uz rijeku Savu na šetalištu braće Radić narušavalo javni red i mir. Izbila je masovna tučnjava u kojoj je, prema snimci koja je stigla u redakciju 24sata, najdeblji kraj izvukao muškarac, koji je bio obučen u Djeda Božićnjaka. 

POGLEDAJTE VIDEO: Upozoravamo da je snimka vrlo uznemirujućeg sadržaja te je gledate na vlastitu odgovornost

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, u jednom trenutku muškarac obučen u Djeda Mraza završio je na podu, a s druge strane se drugi mladić zaletio te ga udario nogom u glavu, dok je ovaj ležao na podu. U tom trenutku je nastao kaos te su se mnogi dali u bijeg, a "Djed Mraz" je nastavio ležati na podu.

- Danas na Badnjak toliko nasilja nimalo nije primjereno, kako oni misle dočekati Božić - rekao je jedan od Brođana, koji je svjedočio nemilom događaju.

Policija je upoznata o događaju, ali dok stigli, svi akteri su se razbježali.

- Na mjestu gdje se sve dogodilo zatekli smo jednog muškarca koji je uhićen te jednog ozlijeđenog mladića. U tijeku je privođenje još jednog muškarca tako da se krug oko svih aktera nemilog događaja sužava. Slijedi daljnja kriminalistička obrada i svi će biti predani na daljnje procesuiranje pravosudnim organima – rekao je Tomislav Kovačević, djelatnik za odnose s javnošću PU brodsko-posavske, dodavši kako su na mjestu događaja osim policije bili i djelatnici Hitne pomoći. 

- Nemamo informaciju u kakvom je zdravstvenom stanju pretučeni mladić, nadamo se da će proći bez većih posljedica - dodao je Kovačević.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • SsSsS12 25.12.2022.

    Jao a vidite kako ste vi svi u komentarima tako kulturni i dobri, vi agresivno i nasiljno na njega isto kao i on na ovog, kako ste vi ista bolji. A isto tako rijetko da neko dobije sut u glavu iz cistog mira, je li itko zna kako i zasto je to sve pocelo prije nego vi svi hriscani osudite osobu, ja sam mislila da je bog reko nemoj osudjivati.

  • kiki128 25.12.2022.

    Čist primjer kakav smo mi zapravo narod

  • hvala bogu što sam ateist 25.12.2022.

    koji je ovo qurac - uznemirujući video uznemirava jer je sve zamagljeno - koga vi to štedite jeli vi to svoje čitateljstvo smatrate pichkicama koje će se srušiti u nesvjest zbog ušljive ulične tučnjave. pa na svakoj nogometnoj utakmici se nogometaši jednako zalijeću jedni na druge s jednakom namjerom da jedan drugom slome ili teško povrijede noge pa to nitko ne magli

Komentiraj...
Vidi sve komentare