To je to što me zanima!

Uzrok nesreće kod Šibenika: Vozač mješalice je bio pijan

U nesreći je vozač kamiona lakše ozlijeđen te je zadržan u Općoj bolnici Šibenik. Policija je protiv vozača podnijela prijavu. Kaznu će platiti i tvrtka - vlasnik kamiona
Vidi originalni članak

Policija je očevidom utvrdila da su brzina, alkohol i loše gume uzroci prevrtanja kamiona-mješalice za beton u ponedjeljak oko 17.30 sati kraj Šibenika. 

Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 34-godišnjak pod utjecajem alkohola upravljajući teretnim vozilom MAN zbog neprilagođene brzine kretanja u zavoju izgubio nadzor nad vozilom, koje se u zanošenju prevrnulo na bočnu stranu, a potom izletjelo izvan kolnika, gdje je udarilo u prometnu signalizaciju i kameni usjek, pa se od udara vratilo na kolnik, izvijestila je PU šibensko-kninska.

U nesreći je vozač kamiona lakše ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. Policija je protiv vozača podnijela prekršajnu prijavu. Kaznu će platiti i tvrtka koja je vlasnik kamiona, zbog utvrđene neispravnosti pneumatika.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 26.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • biggy031 24.06.2014.

    a ove pijandure iz sabora žele dopustiti alkohol na radnom mjestu...

  • Herceg-Bosna 99 24.06.2014.

    jbg svakom se moze dogodit, pise da kamion nije imao dobre gume.... a vozaceva greska je koja piva viska...., mogu se okladit da je bio pozurivan od strane poslodavca, znate kako to ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare