To je to što me zanima!

Uzrok požara na Zrću otvoreni plamen: 'Jesu li bacili opušak?'

Požar je izbio oko 1 sat ujutro na Pagu, a srećom nitko nije ozlijeđen u njemu. Vatrogasci su ga gasili cijelu večer, a policija tvrdi kako je požar možda i podmetnut
Vidi originalni članak

Uzrok požara na Zrću je otvoreni plamen, ustvrdila je policija. Gotov je dio očevida nakon požara na Zrću. Policija smatra da je uzrok požara ljudski faktor.

- Požar je krenuo iz mjesta Caska, a još ne znamo da li je izazvan namjerno ili je netko samo bacio opušak - rekla nam je Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave Ličko-senjske.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da je požar krenuo s Caske, rekli su nam i vatrogasci koje smo dan nakon požara zatekli na požarištu, koje su ručno zalijevali vodom jer je vatra, mjestimice, s vremena na vrijeme, ponovno iznijela.

Podsjetimo, nakon cjelonoćne borbe, vatrogasci su, uz pomoć kanadera, uspjeli staviti požar kod plaže Zrće pod kontrolu u jutarnjim satima u utorak. Gorjelo je u blizini kluba Kalypso, a evakuirano je oko 10.000 ljudi, uglavnom posjetitelja festivala Fresh Island. 

VIDEO: 'U ŠUMI JE BILO LJUDI' Spasili su Zrće od katastrofe: Cijelu noć borili se s požarom

Požar je izbio oko 1 sat ujutro, a srećom nitko nije ozlijeđen u njemu. Nema ni štete na tehnici, a nije uništen niti jedan ugostiteljski objekt. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 17.07.2019.

    Opušak? Hmmmm....? A da nije pao u toj šumici kakav vatreni sex?

  • ivan lantran 16.07.2019.

    Haha jebo me svako ako se otkrije uzrok u tom divljem pozaru.Kao sto je praksa ma da doslo do pozara zbog cigareta zbog onog ovog,a u stvari nece ni otkrit zasto.pa nesto moraju izjavit.

  • perobao 16.07.2019.

    Pa zar nisu prijepar godina pronasli cigaretu srpske marke sa drvcima sibica a pojedini tkz mediji su objavili i upute kako to treba izvesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare