To je to što me zanima!

V. Ostojić: Nemamo ograda prema gay turizmu u Hrvatskoj

Ministar turizma je izrazio optimizam i rekao kako stanje rezervacija ukazuje da bi ova turistička godina mogla biti tri do pet posto financijski bolja od lanjske
Vidi originalni članak

Zagrebu i Jadran u prvih pet mjeseci 2012. godine posjetilo je 1,8 milijuna turista te je ostvareno 6 milijuna noćenja što je 9 posto više dolazaka i 13 posto više noćenja nego u isto vrijeme prošle godine, objavile su turističke zajednice. Ministar turizma Veljko Ostojić je nakon konferencije za medije Udruge hrvatskih putničkih agencija rezultate je ocijenio izvrsnima. 

Naglasio je kako su rezultati dobri unatoč lošijem vremenu i rasporedu blagdana koji ''nisu išli na ruku'' predsezoni. Izrazio je optimizam i rekao kako stanje rezervacija ukazuje da bi ova godina u hrvatskom turizmu mogla biti 3 do 5 posto financijski bolja od lanjske.  

Novinari su ga upitali što misli o gay turizmu u Hrvatskoj. Ministar je odgovorio kako hrvatski turizam nema nikakvih ograda prema tome. Izrazio je nadu da će splitski gay pride proći bez problema, piše HRT

Idi na 24sata

Komentari 81

  • vinja 07.06.2012.

    Naš vrli ministar čak ni ne primjećuje da pravi razliku između ljudi. "Nemamo ograda prema gay turizmu". Znači gay turizam je neki posebni turizam koji se razlikuje od običnog. Ja doduše ne vidim kako to ministar zamišlja jer nikome nije zabranjeno da se kupa i sunča na plažama, iznajmi sobu u hotelu i posjećuje lokale koje želi, a gay popualcija se upravo zalaže da bude ravnopravna s ostalima. Nisam jednom vidjela dva muškarca ili dvije žene koji su zajedno došli na odmor, a u kakvom su odnosu to zaista nikoga nije briga.

  • vox populi 07.06.2012.

    E bogme neće pederi samnom i smojom dicom u more garantiram, a na kraju ministre samo ćete od pedera i dobit glasove ...polupali ste sve lončiće ...sramota od Hrvatske pravite drugu Holandiju.

  • gallovix 07.06.2012.

    eee moj ostojicu!kad budemo kao spanjolska u turizmu,e onda ces dobiti dva pedera za igru,-prije ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare