To je to što me zanima!

FOTO Pogledajte što je ostalo od izgorenog Smarta na Trešnjevci: 'Istrčali smo van i krenuli gasiti'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mislila sam prvo da je potres, a onda sam osjetila užasan smrad, izletjeli smo odmah van. Ovako nešto se nije ranije događalo, priča nam susjeda iz Počiteljske ulice gdje je noćas eksplodirao hibridni automobil
Vidi originalni članak

Eksplozija hibridnog automobila u zagrebačkoj Trešnjevci noćas je probudila brojne stanare u Počiteljskoj ulici, a neki od njih i sami su pohitali u gašenje požara.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mislila sam prvo da je potres, a onda sam osjetila užasan smrad, izletjeli smo odmah van. Ovako nešto se nije ranije događalo. Razbili smo staklo od crijeva i krenuli brzo van. Vlasnik auto navodno živi tu u zgradi, ali nije izašao. Suprug je sinoć mislio parkirati baš tu ispred njega, hvala Bogu da nije - rekla nam je jedna od stanovnica ulice o noćašnjoj drami na Trešnjevci.

- To je toliko smrdjelo da nisam spavala cijelu noć - dodala je naša sugovornica, koja je gasila požar sa suprugom i sinom.

Policija na terenu

- Danas, 10. listopada oko 2.40 sati na području Trešnjevke, Počiteljskoj ulici, iz zasad neutvrđenog razloga izbio je požar osobnog automobila marke „Smart Fortwo“ zagrebačkih registarskih oznaka u vlasništvo 43-godišnjaka. U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, dok očevid slijedi - priopćili su iz PU zagrebačke.

NEMIRNA NOĆ NA TREŠNJEVCI VIDEO U Zagrebu eksplodirao hibridni auto: 'Odjedanput je buknuo, čulo se pucanje guma'

'Čula sam pucanje guma i stakla, viđala sam taj Smart u ulici'

- Užasno je smrdjelo, ovako nešto nije se događalo ranije. Čula sam pucanje stakla i guma, viđala sam taj Smart u ulici - kaže druga susjeda koja je svjedočila užasu.

Zagrebački vatrogasci požar na hibridu zatekli su u razbuktaloj fazi, a trebali su štititi i objekte.

NOVA GRADIŠKA Uhićen muškarac (50) koji je prije godinu dana zapalio kuću, prijeti mu do pet godina zatvora

- Šteta je neprocijenjena, a odnosi na izgoreni automobil marke Smart ForTwo nepoznatog vlasnika, te je oštećen parkirani automobil parkiran u neposrednoj blizini VW Polo, te poklopac električnog ormarića - ranije su nam rekli iz JVP Zagreb.

- Živim odmah preko puta, čulo se pucanje guma. Samo je buknulo odjednom, ljudi su išli preparkiravati aute dalje od toga. Vatrogasci su brzo došli - rekla nam je jutros čitateljica koja je snimila buktinju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MAKANTAHI 10.10.2022.

    rastopile se rolete na prvom katu

Komentiraj...
Vidi sve komentare