To je to što me zanima!

V. Putin priznao: Oteo sam dupine-špijune i neću ih vratiti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Krim je Oceanografski institut naslijedio od Ukrajine nakon raspada Sovjetskog Saveza, a delfine su naučili da traže mine i postavljaju bombe na brodove
Vidi originalni članak

Rusija je i službeno priznala da su sa aneksijom Krima ujedno zaplijenili i posebno dresirane dupine. 

Krim je Državni oceanografski institut naslijedio od Ukrajine nakon raspada Sovjetskog Saveza, a tamošnji stručnjaci delfine i morske lavove naučili su da traže mine, postavljaju bombe na neprijateljske brodove te da neprijateljske ronioce napadaju noževima ili pištoljima pričvršćenima na glavu. Određeni su navodno trenirani i da sudjeluju u misijama zaustavljanja sabotaže i misijama spašavanja. 

Vladimir Putin tako je sad vrhovni poglavar 13 elitnih jedinica borbenih delfina koje je Sovjetski Savez počeo koristiti 1973. 

Ukrajina je u srpnju zahtijevala da joj Moskva vrati životinje, no Putin je kazao da to ne namjerava učiniti, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • qeenA 17.09.2014.

    Za Putina!!!

  • Nik Dubrovnik 16.09.2014.

    Sto je to pravilo br 8. Svi se mogu vrijedjati osim velikog vodje putina. Rusofili se mogu sprdat na racun izgleda jacenjuka i na racun obaminih usiju itd, a ja dobijem opomenu jer napisem da je putin smijesan? Bravo 24sata

  • Linz 16.09.2014.

    Vraćaj dupine, da ne bi s tobom probao vurunu. (deda Aksentije kaže Lakiju)

Komentiraj...
Vidi sve komentare