To je to što me zanima!

V. Šeks: 'Crveni’ će i duše na samrti vući na birališta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Birače na samrti vući će na grobljanskim kolicima prije nego što im duša ode ne na nebo nego u pakao - rekao je donedavni predsjednik Sabora
Vidi originalni članak

Nositelj liste HDZ-a u IV. izbornoj jedinici Vladimir Šeks prije nekoliko dana je na skupu svoje stranke u ugostiteljskom objektu Truba u Josipovcu pozvao sve simpatizere HDZ-a da svoje prijatelje, znance, kumove i rodbinu “drže na oku na dan izbora” i ne dopuste im da tada ostanu kod kuće.
- Sad je stvarno vrijeme biti ili ne biti: 'Crveni’ će sve svoje dovlačiti na birališta, i to one kojima je duša već na samrti. Vući će ih na grobljanskim kolicima prije nego što im duša ode ne na nebo nego u pakao - rekao je.
- Oni bi u Hrvatsku htjeli uvesti nove poreze. I porez na svoju babu! A nema novih poreza i to ćemo stalno ponavljati i trubiti - napomenuo je donedavni predsjednik Sabora.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • suedehead 14.11.2007.

    I on vuče jadne tete iz Varteksovih dućana vikendom navečer da mu prodaju novo odijelo jer uvijek mrtav pijan zapiša svoje,pa nikom ništa :-)

  • miro333 14.11.2007.

    pijanac prica o necemu, a njegova stranka na proslim izborima napravila 6 puta gore od toga!!! šeks pijanduro jesi se toliko napio opet da se nesječaš da su na prošlim izborima glasali mrtvi za hdz? koliko ste mutni, toliko ste prozirni sa svojim izjavama!

  • Svetac_1 14.11.2007.

    Ajde pijanduro ne bulazni, marš izdajico.

Komentiraj...
Vidi sve komentare