To je to što me zanima!

V. Srića, Žderić i Đorđević su ušli u Kosorov HSLS

Srića se u HSLS članio samo tjedan nakon što je s nezavisnim zastupnicima svoje liste u Gradskoj Skupštini osnovao zajednički klub s HSLS-om
Vidi originalni članak

Do jučer nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Velimir Srića od sada je HSLS-ovac. Sa stranačkom iskaznicom dobio je i mjesto šefa gradske organizacije stranke.
- HSLS vidim kao veliko gradilište za nove ideje i ljude. Ovo mi je izazov jer stranka sad ima potporu 1,5 posto građana - kazao je Srića, koji napominje da nije foteljaš.
U stranku se učlanio samo tjedan nakon što je s nezavisnim zastupnicima svoje liste u Skupštini osnovao zajednički klub s HSLS-om, što je protumačeno kao još jedan blok protiv aktualnoga gradonačelnika Milana Bandića. Naime, gradonačelnik saveznike više ne može nabrojati na prste jedne ruke. Uz Sriću zagrebački HSLS dobio je pojačanje u liku psihijatra Veljka Đorđevića, a na podizanju rejtinga aktivno će raditi i gospodarski savjetnik HSLS-a Davor Štern, odvjetnik Marijan Hanžeković, novinar Romano Bolković te vlasnik Profila Danijel Žderić. Očito je da čelnik HSLS-a Darinko Kosor radi na jačanju zagrebačke organizacije ne bi li je pripremio za lokalne izbore. Iako nitko od aktera za sada ne zaziva prijevremene izbore u Zagrebu, napominju da će oni biti nužni nastavi li Bandić sukob sa Skupštinom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • komentatorv3 16.03.2010.

    čuj ove likove: đorđević, karađić, rađenović... :D

  • hogar0071 16.03.2010.

    HSLS je od 2000.godine uvjek vise manje u vladajucoj koaliciji.Ni za sto ne odgovaraju, nego samo popunjavaju direktorska i savjetnicka mjesta u drzavnim firmama. Sada su svjesni da na sljedecim izborima HDZ gubi vlast pa su poceli koketirati s SDP-om da zadrze svoje nicim zasluzene privilegije.

  • PapaŠtrumpf 16.03.2010.

    Baš se narod opterećuje vama i svim političarima, pa da ste normalni povlačili bi se iz politike jer će vas narod uskoro sjekirama hvatati po ulicama !

Komentiraj...
Vidi sve komentare