To je to što me zanima!

V. Vukčević: Kosor optužnice koristi u predizborne svrhe

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Optužnice iz Beograda terete Šeksa, Glavaša i druge za ratne zločine. Srbijanski tužitelj za ratne zločine kaže kako se one ne mogu poništiti jednim zakonom
Vidi originalni članak

To je anticivilizacijski zakon, ne mogu se te optužnice poništiti tako jednim zakonom, rekao je srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević,  u intervjuu za B92. Rekao je i kako hrvatska premijerka Jadranka Kosor optužnice protiv Vladimira Šeksa i ostalih koristi u predizborne svrhe. 

Optužnice su, podsjetimo, iz Beograda stigle u rujnu a Šeksa, Glavaša, Merčepa, Vekića i druge terete za ratne zločine. Premijerka Kosor je pak zadnje izjavila kako ju je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković trebao obavijestiti o optužnicama. Rekla je kako ju je trebao o tome obavijestiti i predsjednik Ivo Josipović ako je znao za optužnice. Iz Ureda predsjednika je pak stigao odgovor kako predsjednik za optužnice nije znao te kako je o njima saznao iz medija.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • feba 06.10.2011.

    Najsramotnija kampanja HDZ-a.Toliko su laži i gadosti izjavili,toliko uvreda izrekli da je to nečuveno.Uz to mnogi su zaista teški lopovi i kriminalci,lažni borci,lažni akademski građani.Ali sami smo krivi--mi smo ih birali,mi im vjerovali pa sad je valjda dosta,treba se opametiti.

  • simba_m 06.10.2011.

    Ma HDZ ovim zakonom samo želi da ga SDP oporba ne podrži i da nastave okretati "branitelje" protiv kukuriku koalicije. Znaju i sami da je takav zakon besmislen i da nema nikakvih pozitivnih učinaka, samo negativnih.

  • djole_1 06.10.2011.

    Kada je Stara Naduvana Pijandura u pitanju sve će se poništiti baš sve , možda ponište i izbore kada izgube.

Komentiraj...
Vidi sve komentare