To je to što me zanima!

Valpovo: Hrvat i stranac uhićeni su s više od 890 kila konoplje

Pretragom su  pronađene 232 papirnate vreće konoplje ukupne težine više od 745 kilograma, kao i 16 PVC vreća sa više od 146 kilograma konoplje
Vidi originalni članak

Osječko-baranjska policija uhitila je dvojicu osumnjičenika, hrvatskog (40) i stranog državljanina (58), kod kojih je na valpovačkom području pronađeno više od 890 kilograma konoplje s većim sadržajem THC-a od zakonom propisanog, izvijestila je policija u subotu.

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s dubrovačko-neretvanskom Policijskom upravom te Carinskom upravom i osječkim  Općinskim državnim odvjetništvom, a temeljem naloga osječkog Županijskog suda, 14. prosinca obavljena je pretraga stana i drugih prostorija u okolici Valpova, kojima se koristi 40-godišnji osumnjičenik.

Pretragom su  pronađene 232 papirnate vreće konoplje ukupne težine više od 745 kilograma, kao i 16 PVC vreća sa više od 146 kilograma konoplje, s ukupno većim sadržajem psiho aktivne tvari, THC-a, od zakonom propisanog.

MUŠKARAC (56) JE ŽIVIO SAM U Petrinji su zaplijenili travu vrijednu 60.000 eura. Načelnik policije: 'Kvaliteta je odlična'

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 40-godišnjak te 58-godišnji strani državljanin su uhićeni  te su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku PU osječko-baranjske.

NA OTOKU VISU Policija uhitila 58-godišnjeg dilera: Imao plantažu konoplje i skoro kilogram amfetamina

Osumnjičenike se tereti za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, priopćila je policija.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • VladimirKuček 17.12.2023.

    U Jugoslaviji samo svi mogli sijati konoplju a sada samo povlašteni i to još uz poticaje!

  • ursuss 17.12.2023.

    koliko je dobio poticaja za uzgoj "trave"...a sad mu oduzeli i još će ga kazniti..a kažu da se poljoprivreda isplati....eto kakva smo država...(he..he...)

  • Plikk 16.12.2023.

    pa ti budi privatni poduzetnik...čim ne paziš evo policije po svoj dio

Komentiraj...
Vidi sve komentare