To je to što me zanima!

Vandali išarali zgradu brodske bolnice: 'Stop covid potvrdama'

U našoj bolnici na više mjesta smo organizirali testiranje za one koji se do sada nisu cijepili. U bolnici je cijepljeno odnosno imunzirano preko 90 posto djelatnika, kaže ravnatelj bolnice u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Prvi dan primjene najnovije uredbe o Covid potvrdi bez koje zdravstveni djelatnici, nezdravstveno osoblje zaposleno u zdravstvenim ustanovama kao i pacijenti neće moći doći na posao niti ući u ustanovu bez pokazanog negativnog testa u slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević prošao je bez problema.

COVID POTVRDE U ZDRAVSTVU Ravnatelj KBC Zagreb nakon drame s prosvjednicima: Ne tjeramo nikoga na cijepljenje

- U našoj bolnici na više mjesta smo organizirali testiranje za one koji se do sada nisu cijepili. U bolnici je cijepljeno odnosno imunzirano preko 90 posto djelatnika. Testiran je 81 djelatnik i svi su bili negativni na Covid. Od ukupnog broja testiranih, najviše je bilo nezdravstvenih djelatnika, odnosno spremačica - rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj bolnice i dodao kako su ih jutros na tri mjesta na zidu bolnice koja je nedavno energetski obnovljena dočekali grafiti Stop Covid potvrdama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 04.10.2021.

    Ovo je umjetnicko djelo

  • fridulina 04.10.2021.

    Imaju čime od kovid potvrda za farbanje pa eto i nekom pituru posla!Raditi će bar neko !

  • -ZG86- 04.10.2021.

    I to jos nepismeni vandali 🤭

Komentiraj...
Vidi sve komentare