News

Komentari 13

Vandali išarali zgradu brodske bolnice: 'Stop covid potvrdama'

Vandali išarali zgradu brodske bolnice: 'Stop covid potvrdama'

U našoj bolnici na više mjesta smo organizirali testiranje za one koji se do sada nisu cijepili. U bolnici je cijepljeno odnosno imunzirano preko 90 posto djelatnika, kaže ravnatelj bolnice u Slavonskom Brodu

Prvi dan primjene najnovije uredbe o Covid potvrdi bez koje zdravstveni djelatnici, nezdravstveno osoblje zaposleno u zdravstvenim ustanovama kao i pacijenti neće moći doći na posao niti ući u ustanovu bez pokazanog negativnog testa u slavonskobrodskoj Općoj bolnici Dr. Josip Benčević prošao je bez problema.

- U našoj bolnici na više mjesta smo organizirali testiranje za one koji se do sada nisu cijepili. U bolnici je cijepljeno odnosno imunzirano preko 90 posto djelatnika. Testiran je 81 djelatnik i svi su bili negativni na Covid. Od ukupnog broja testiranih, najviše je bilo nezdravstvenih djelatnika, odnosno spremačica - rekao je dr. Josip Samardžić, ravnatelj bolnice i dodao kako su ih jutros na tri mjesta na zidu bolnice koja je nedavno energetski obnovljena dočekali grafiti Stop Covid potvrdama.

Najčitaniji članci