To je to što me zanima!

Vandali u Tribunju bacili su bistu Franje Tuđmana u more

Damir Jakeljić iz Inicijative za istinu i afirmaciju Domovinskog rata kaže da je to bio barbarski čin koji vrijeđa osjećaje svih građana. Traže da se pronađu počinitelji
Vidi originalni članak

Nepoznati vandali su u noći na subotu odvojili od postolja i u more ubacili brončanu bistu Franje Tuđmana na Trgu Pijaca u Tribunju. Komunalni redar Stanko Perkov izvadio je bistu iz mora i pokušao je vratiti, no nije mogao jer su vijci kojima je bila pričvršćena za postolje oštećeni te ih treba zamijeniti. Oštećeno je i postolje tako da su bistu spremili u skladište općinske zgrade. Općina Tribunj i policija svejedno će nadležnom Državnom odvjetništvu podnijeti prijavu zbog kaznenog djela uništenja i oštećenja tuđe stvari.

- Taj barbarski čin vrijeđa osjećaje svih građana, a posebice hrvatskih branitelja. Od institucija vlasti očekujemo osudu tog čina, te pronalazak i oštro sankcioniranje počinitelja - priopćio je Tribunjac Damir Jakeljić iz Građanske inicijative za istinu i afirmaciju Domovinskog rata.

Idi na 24sata

Komentari 515

  • s3rbin 04.01.2012.

    Ma to su neki Srbi uradili sigurnо... :)

  • biberrr 04.01.2012.

    Pa zar njofra ne zna plivat?

  • Prva Proleterska_1 04.01.2012.

    Zašto bi skinuli Bana , kad su i Srbi imali svoje Banove u RH . Ti si nešto pobrkao. Nemoj gurati skupa uje i čede sa Banima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare