To je to što me zanima!

Varaždin u crnom: Prijatelji i obitelj oprostili se od Nikole...

Nikolu Tureka (30) u vrat je nožem ubola bivša djevojka nakon što ga je izmamila iz kuće pod izgovorom da će se ubiti. Dva dana poslije Nikola je preminuo
Vidi originalni članak

Na varaždinskom gradskom groblju okupilo se mnoštvo ljudi na sahrani Nikole Tureka, kojeg je prije nekoliko dana nožem ubila njegova bivša djevojka N.B. (21).

Nepregledna kolona motorista iz svih krajeva Hrvatske i šire, te njegovi prijatelji moto kluba Baroker iz Varaždina čiji je Nikola bio predsjednik, ispratili su u suzama i boli svog prijatelja i strastvenog motoristu na posljednji počinak.

Na licima rodbine, prijatelja i poznanika neizmjerna tuga, bol i suze, ali i mnogih drugih koji Nikolu nisu ni poznavali ali su ostali šokirani načinom na koji je ovaj mladi čovjek izgubio život.

Podsjetimo, Nikolu Tureka je bivša cura izmamila iz kuće usred noći pod izgovorom da će se ubiti. Na povratku s livade 'Beli Kipi' kraj rijeke Drave u Varaždinu gdje su razgovarali, tijekom vožnje ubola ga je nožem u lijevu stranu vrata. Pogodila ga je u karotidnu krvnu žilu, a Nikola je počeo obilno krvariti.

Djevojka je pobjegla, a Nikolu je uočio prolaznik i pozvao pomoć. Liječnici su ga operirali, no izgubio je previše krvi. Nakon dva je dana preminuo.

Policija ju je uhitila i prijavila za pokušaj ubojstva.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • Fenix7 21.06.2017.

    Prema svim relevantnim pokazateljima, idealan partner za Nušu je David Komšić. Nadam se da će ih se nekako upoznati i povezati, kako bi mogli ostatak svojih života provesti zajedno u sreći i razumijevanju...

  • Otorinac 21.06.2017.

    zbog fejsa se današnji madi i neznaju ponašat nit imat normalnu vezu, nit prekinit pa krenut dalje, zatrovani smo iluzijama i bajkama koje vidimo na fejsu i po kojekakvim portalima, i umjesto da to osuđujemo određen broj mladih to kopira i radi ovakve gluposti. fejs je najveće globalno sr . . e. ak naišem šta mislim dobit ću karton. sućut obitelji i škola mladima da se druže oči u oči a ne da dižu tenzije preko javnih objava videa, slika i sl, i onda dobiješ ovo. otišla privatnost u tri . .

  • kllea 20.06.2017.

    "policija ju je prijavila za pokušaj ubojstva"!? koji crni pokušaj ubojstva, treba ju prijaviti za teško ubojstvo i 40 god bukse! dečko je umro od njezinog noža a ne od gripe! sve korumpirano! sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare