To je to što me zanima!

Varaždin: U još jednom naletu na pješaka na pješačkom prijelazu ozlijeđena starica

Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će joj se okvalificirati naknadno
Vidi originalni članak

Da i nakon skoro tjedan dana vozači u Varaždinu nastavljaju vozilima naletavati i ozljeđivati pješake kada cestu prelaze na pješačkom prijelazu, potvrđuje i slučaj od utorka kada je 25-godišnjak na 'zebri' automobilom udario 60-godišnjakinju.

DANAS ĆE ZAVRŠITI U tijeku je očevid eksplozije i požara na Črnomercu, teško je ozlijeđena 80-godišnjakinja

Iz varaždinske policije u srijedu su izvijestili kako se nesreća oko17.30 sati dogodila u varaždinskoj ulici ulici Zrinskih i Frankopana u Varaždinu, gdje mladić nije zaustavio automobil ni propustio pješake koji su cestu prelazili obilježenim pješačkim prijelazom,

Pritom je naletio na 60-godišnju pješakinju, koja je je uslijed udara pala na zeleni pojas središnjeg fizičkog odvojka i ozlijedila se.

Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozljede će joj se okvalificirati naknadno.

UHITILI GA Policija sisačkog područja kod dilera (25) pronašla više od kile marihuane i 50 grama kokaina

Inače, najteža nesreća takve vrste dogodila se prošlog petka kada je taksist naletio na dvije pješakinje koje su hodale preko pješačkog prijelaza, od kojih je 15-godišnjakinja zbog teških ozljeda idućeg dana umrla u varaždinskoj bolnici.

Taksist je uhićen, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja bit će kazneno prijavljen zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Istoga dana navečer u Varaždinu se dogodila još jedna prometna nesreća s naletom na dvije pješakinje, obje 15-godišnjakinje, koje su prelazile cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

AFERA U BRUXELLESU Kaili poriče da je primala novac od Katra, policija objavila fotografiju zaplijenjenih eura

Na njih je oko 21 sat automobilom naletio 26-godišnji vozač, obje ih je srušio na cestu, a jedna od njih je ozlijeđena i prevezena u bolnicu, Njene ozljede okvalificirat će se naknadno.

U subotu je pak na varaždinskom području stradao 13-godišnjak koji je u mjestu Sračinec teško ozlijeđen kad ga je autom na biciklističkoj stazi, kojom je pješačio, udario pijani (1,79 promila) vozač i pobjegao s mjesta nesreće.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ptica neznalica 14.12.2022.

    Kod više od pola prometnih nesreća pješaka i vozila, prisutna je greška pješaka. Prošlu zimu pametna žena noću prelazi zebru iza kombija, a da uopće nije pogledala da li ima vozila iz suprotnog smjera. Sreća moja je bila da sam se kretao brzinom od oko 20 kilometara pa sam uspio izbjeći nalet na nju. Zapravo možda sam ju i dotaknuo ali je ona nastavila kretanje kao da je nisam udario. Pješaci zapamtite, vozilu je potrebno prostora da se zaustavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare