To je to što me zanima!

Vatra im progutala staju i traktore, ostala samo kuća

U požaru je u potpunosti izgorjelo seosko gospodarstvo obitelji Mitrović s nekoliko štala i dva traktora. Anđa Mitrović je spasila stoku
Vidi originalni članak

Anđa Mitrović je u stanju šoka, a zato jer se nagutala dima prevezena je u osječku Kliničku bolnicu, dok je njezin suprug Jovan gotovo potpuno zanijemio zbog tragedije koja ih je zadesila u ponedjeljak ujutro u Beketincima nedaleko od Osijeka. U požaru je u potpunosti izgorjelo njihovo seosko gospodarstvo s nekoliko štala i dva traktora. Anđina i Jovanova kći Ružica svjedočila je požaru koji je poharao sve u što su njezini roditelji ulagali posljednjih 20 godina.
- Majka i ja smo krenule do štale nahraniti stoku. Imamo 50-ak krava. Majka je otvorila vrata, a van je iznenada počeo izlaziti gusti dim. Unatoč tome, majka je utrčala unutra da oslobodi stoku. I uspjela je, no toliko se nagutala dima da su je morali hitno odvesti u bolnicu - kaže Ružica. Vatra je brzo zahvatila i ostale objekte, osim njihove kuće. Vatrogascima su trebala tri sata da ugase vatru i saniraju požarište. Zasad je nejasno zbog čega je izbio požar. Šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • saloma 23.03.2009.

    al neki ljudi teže shvaćaju komentare, mislilm bolje i da im je kuća ostala nego da im je sve izgorilo

  • crnka27os 23.03.2009.

    hm,malo sumnjivo,treba dobro ispitat ovo!danas je brat bratu zavidan

  • saloma 23.03.2009.

    bolje išta nego ništa

Komentiraj...
Vidi sve komentare