To je to što me zanima!

Vatra progutala lokal pred kojim je ubijen Zlatko Bagarić

Požar su ubrzo ugasili vatrogasci i nije bilo ozlijeđenih. U tom je objektu bio nekad čuveni restoran NK Dubrava. Objekt koji je nekada imao i više od 500 kvadrata
Vidi originalni članak

Napušteni objekt NK Dubrava u Međugorskoj ulici u Zagrebu planuo je u noći s nedjelje na ponedjeljak. Požar su ubrzo ugasili vatrogasci i nije bilo ozlijeđenih. U tom je objektu bio nekad čuveni restoran NK Dubrava. Objekt koji je nekada imao i više od 500 kvadrata je gorio i 2007. godine, a deset godina prije toga ispred tog lokala je ubijen "kralj kocke" Zlatko Bagarić. 

- Unutra je svega bilo, starog namještaja, dasaka. Vjerojatno su to zapalila djeca  jer se ondje znaju okupljati. Planulo je žestoko pa su morali dolaziti vatrogasci - rekao nam je jedan od čitatelja koji je snimio fotografije. U Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba potvrdili su intervenciju.

- Zapalilo se smeće u napuštenom objektu veličine 6x8 četvornih metara. Nije bilo ozlijeđenih. Na teren su devetorica vatrogasaca stigla u dva vatrogasna vozila. Intervencija je trajala od 21:26 do 23:47 - rekli su nam zagrebački vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • ledo1 30.03.2015.

    eh dubrava sta reci

  • ajetodoo 30.03.2015.

    Jedna rupčaga u Zagrebu manje.Pnekad i podržavam piromane ,kad rade selektivno.

  • jozabroz 30.03.2015.

    a jel u dubravi vrijedi zakon ko u istri da se zemljiste koje je bilo opozareno,nemoze bar 10 god koristit ko gradevinsko,?

Komentiraj...
Vidi sve komentare