To je to što me zanima!

Vatrena klopka: Vatrogasci spasili ženu u zadnji čas

Oriovac: Vatra je buknula u stanu i proširila se na kat iznad i na hodnik. Ozlijeđenih nije bilo, a uzrok požara će se znati nakon što se obavi očevid
Vidi originalni članak

To je strašno. Ljudi su ostali bez doma i to sad po hladnoći i zimi, rekao je naš čitatelj. On je u četvrtak u Oriovcu kraj Slavonskog Broda snimio fotografije požara u stambenoj zgradi.
- Planuo je stan na trećem katu. Čovjek koji u njemu živi bio je na poslu. Vatra se brzo proširila na stan iznad i na hodnik. Ostali stanari zgrade su počeli vaditi stvari i brzo su trčali van. Stigli su vatrogasci iz DVD-a. Počeli su gasiti. I ja sam im pomagao, pokušao sam otvoriti hidrant, ali je bio zaleđen. Kasnije je voda ipak počela curiti - priča čitatelj. U stanu na četvrtom katu ostala je zarobljena žena.
- Zbog visoke temperature na stubištu i dima gospođa je ostala u klopci. Došli su i profesionalni vatrogasci iz Slavonskog Broda. Oni su ušli u stan i izvukli je. Bila je u šoku, ali nije ozlijeđena - kaže čitatelj iz Oriovca. Uzrok požara je kratki spoj na električnim instalacijama. Izgorio je stan na trećem katu, a u stanu iznad je oštećen dnevni boravak. Vatru su gasili vatrogasci iz DVD-a Oriovac i Lužani te iz JVP-a Slavonski Brod sa četiri vozila.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare