To je to što me zanima!

‘Vatreni’ Križanac izletio na obalu, zakazale mu komande?

Kako saznajemo, u trenutku nesreće more je bilo mirno, a vidljivost dobra. Križanac brod ima već godinama, a područje na kojem je plovio uobičajena je ruta kojom već godinama plovi
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš “vatrenih” Ivica Križanac u nedjelju se svojom jahtom Zenit nasukao na obalu u uvali Lučice pored Povalja na otoku Braču.

- Komande su zakazale, nisam mogao upravljati brodom - rekao je, prema onome što su nam prenijeli očevici nesreće.

Kako saznajemo, u trenutku nesreće more je bilo mirno, a vidljivost dobra. Križanac brod ima već godinama, a područje na kojem je plovio uobičajena je ruta kojom već godinama plovi.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Iz svojeg Omiša gotovo svakodnevno s obitelji i prijateljima odlazi u bračke uvale na kupanje i odmor, tako da je mogućnost kako je nešto pogrešno napravio gotovo isključena.

- Sreća u nesreći je da se jahta nasukala na mjestu na kojem u to vrijeme nije bilo kupača, a jedan od muškaraca koji je bio na jahti lakše je ozlijedio nogu prilikom nasukavanja – opisali su nam očevici nesreće.

Inače, Križanac je kupio jahtu nakon povratka iz inozemstva, a s obzirom na to da je najbolje nogometne dane proveo u Zenitu iz Sankt Peterburga, po tom je klubu brodu i dao ime. Iz Lučke kapetanije jučer su nam potvrdili kako je pomorska nezgoda bila u Uvali Luke kraj mjesta Povlja na otoku Braču u nedjelju oko 21 sat, a u nasukavanju jahte duge 11 metara, na kojoj je bilo troje ljudi, jedan čovjek je lakše ozlijeđen.

Neslužbeno doznajemo kako je u pitanju Križanac koji je zadobio lakšu ozljedu, uganuće stopala. Nakon nesreće pozvao je brata, koji ga je prevezao na Hitnu pomoć.

Uzroci nezgode još nisu utvrđeni, iako se sumnjalo na zakazivanje upravljačkog mehanizma. Ali to bi se tek trebalo utvrditi nakon odsukavanja broda. Vlasnik plovila dobio je nalog da jahtu odsuče o svojem trošku.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • špica 07.08.2018.

    ako su otkazale komande, nije otkaza volan sa kojim se upravlja, koja laž godine.

  • ja92 07.08.2018.

    Nasuka se on gemišton 😀

  • ante271 07.08.2018.

    Svacatw li vi kako ste zabravo jadni.. umisto da se zamarate tudim stvarima mogli ste radit nesto korisno. Kako vi znate dali je on uopce vozio brod? Njegov je brod al znaci li ro da je on morao biti za kormilom. Imao sam cast upoznati doticnog gospodina i to sta vi serete nema uopce veze s njim, odlicna je osoba i ne zasluzuje da ga tretirate tako. Nadite zivot!!!!!!!!!!!!! Pristanite bit govna od ljudi!! Cemu potreba da komentirate svaki clanak? Da serete? To sta vi niste uspili u zivotu pa je najlakse cili dan sidit drkat po internetu i jadne ljude omalovazavat. On i jos 1000 drugih ljudi su nastali iz nicega trudili su se cili zivot i postigli nesto, to sta nemozete podnit to da vi niste uspili nisu oni krivi!!! Svatite to!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare