To je to što me zanima!

Vatrogasci iz Rovinja u 12 sati imali 10 lavovskih intervencija

Snažno nevrijeme izvuklo je rovinjske vatrogasce iz postaje. Bili su zatrpani pozivima, a najviše njih odnosilo se na padove stabala u kampovima. Gasili su pa vadili čamac s dna mora
Vidi originalni članak

I opet će mi reći da ih samo hvalim, ali ako nije 10 lavovskih odrađenih intervencija u roku 12 sati za pohvalu onda…Ma neka pati koga smeta. Bravo dečki!, napisao je to u nedjelju svojim vatrogascima zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Rovinj-Rovigno Evilijano Gašpić.

Snažno nevrijeme izvuklo je vatrogasce iz postaje. Bili su zatrpani pozivima, a najviše njih odnosilo se na padove stabala u kampovima u sklopu grada. Samim čudom stabla nisu pala na vozila i ljude te nije bilo ozlijeđenih. Nakon toga vatrogasci su morali asistirati u jednoj lakšoj prometnoj nesreći. Bujice, nastale zbog jake kiše, dizale su šahtove pa su ih vraćali na svoja mjesta. Na kraju su gasili i zapaljeni čamac.

- Javili su nam da gori ta brodica u rovinjskoj luci. Prišli smo joj blizu i uspjeli je ugasiti. Ona je nažalost potonula pa smo aktivirali našu ronilačku ekipu koja ju je izvadila na suho. Nasreću onečišćenja nema. Tu moram zahvaliti i lučkoj upravi koja nam je pomogla dotegliti je do brodogradilišta - rekao je zapovjednik Gašpić.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.06.2019.

    Ovaj tip Pehlinar je na nekim opakim drogama. Mileni ajde da te malčice obučem u intervencijsko odijelo, na leđa izolacijski aparat i 4 C cijevi pune vode i na treći kat na cca 300 C i gasi požar pa te budem prvi pitao jel uopće imaš muda za taj posao i mrvicu hrabrosti. A najljepše nam je ovakve kao ti vaditi iz smrskanih vozila trajno nam ostanete u sjećanju. Pozdrav dečkima na odrađenom poslu.

  • pehlinar 23.06.2019.

    Lavovski su se borili. Jeste vi normalani. Radili su svoj posao za koji su plačeni. Lavovski se bore pekari,bravari,doktori policajci i drugi. Borili se izrezat pala stabla,ugasit barku. Većinu svoje radne godine provode u postaji. I sad su se lavovski borili. Svaki posao nosi odgovornosti i opasnosti. Vulkanizer pumpa gumu pa može puknut. Šta se i on bori lavovski. Prestanite sr.t

Komentiraj...
Vidi sve komentare