Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Vatrogasci iz Rovinja u 12 sati imali 10 lavovskih intervencija

Snažno nevrijeme izvuklo je rovinjske vatrogasce iz postaje. Bili su zatrpani pozivima, a najviše njih odnosilo se na padove stabala u kampovima. Gasili su pa vadili čamac s dna mora

Foto: JVP Rovinj
3 komentara

I opet će mi reći da ih samo hvalim, ali ako nije 10 lavovskih odrađenih intervencija u roku 12 sati za pohvalu onda…Ma neka pati koga smeta. Bravo dečki!, napisao je to u nedjelju svojim vatrogascima zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Rovinj-Rovigno Evilijano Gašpić.

I opet će mi reći da ih samo hvalim, ali ako nije 10 lavovskih odrađenih intervencija u roku 12 sati za pohvalu onda…….. Ma neka pati koga smeta. Bravo dečki Zapovjednik JVP-UVFP Rovinj-Rovigno

Objavljuje Vatrogasci Jvp Rovinj-RovignoSubota, 22. lipnja 2019.

Snažno nevrijeme izvuklo je vatrogasce iz postaje. Bili su zatrpani pozivima, a najviše njih odnosilo se na padove stabala u kampovima u sklopu grada. Samim čudom stabla nisu pala na vozila i ljude te nije bilo ozlijeđenih. Nakon toga vatrogasci su morali asistirati u jednoj lakšoj prometnoj nesreći. Bujice, nastale zbog jake kiše, dizale su šahtove pa su ih vraćali na svoja mjesta. Na kraju su gasili i zapaljeni čamac.

Foto: JVP Rovinj

- Javili su nam da gori ta brodica u rovinjskoj luci. Prišli smo joj blizu i uspjeli je ugasiti. Ona je nažalost potonula pa smo aktivirali našu ronilačku ekipu koja ju je izvadila na suho. Nasreću onečišćenja nema. Tu moram zahvaliti i lučkoj upravi koja nam je pomogla dotegliti je do brodogradilišta - rekao je zapovjednik Gašpić.

 

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message