To je to što me zanima!

Vatrogasci ljuti: 'Tko normalan još podmeće požar na Uskrs?!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Naših 13 vatrogasaca iz tri dobrovoljna vatrogasna društva je provelo uskršnju večer gazeći po trnju i šipražju boreći se sa vatrom, ispričali su nam iz DVD-a Barilović. Vatra na tom području još nije posve ugašena
Vidi originalni članak

U nedjelju oko 19 sati, Vatrogasna zajednica općine Barilović dobili su dojavu o požaru u blizini kuća na području iste općine. Kada su stigli na teren, požar je već progutao kilometre šume i raslinja te došao nadomak kuća koje su, na svu sreću, na tom dijelu prilično 'raštrkane'. U pomoć DVD-u Barilović, pristigli su i DVD Belajske toplice i DVD Siča, a požar na uskršnju večer je gasilo ukupno 13 vatrogasaca. 

Vatrogasci su sigurni da je netko namjerno išao potpaliti vatru, a posebno ih je razbjesnilo što je netko to morao učiniti na sam Uskrs. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Godinama se naši vatrogasci bore sa požarima na tom području, ali vrhunac ljudske zlobe je podmetnuti požar na ovaj sveti dan. Naših 13 vatrogasaca iz tri dobrovoljna vatrogasna društva je provelo uskršnju večer gazeći po trnju i šipražju boreći se sa vatrom - ispričao je tajnik DVD-a Barilović, Tomislav Car koji nam je i poslao ove fotografije. 

Požar su gasili duboko u noć. Nakon što su ga lokalizirali, vratili su se ujutro kako bi ga nastavili gasiti, a kako nam javljaju iz DVD-a Barilović, požar i u ponedjeljak nažalost nije ugašen do kraja ali je 'pod kontrolom'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cinkvici2 14.04.2020.

    Nitko normalan, a i normalan pop nebi vodio misu jer je zabranjeno, prema tome....

  • najiram 10 14.04.2020.

    pk točno se zno što ne verje u boga...i što nam oće pokvariti vuzma....partizani...u akciji spaljena zemlja za vuzem...

  • 14.04.2020.

    Niko normalan. I onaj komu nije Uskrs.

Komentiraj...
Vidi sve komentare