To je to što me zanima!

Vatrogasci spasili bigla koji je propao kroz led u Maksimiru

Bigl se zaletio i skočio s drvenog mola u ledeno jezero. Propao je kroz led i krenuo prema obali. Zbog straha se zavukao ispod mola koji su vatrogasci morali rezati
Vidi originalni članak

Uobičajena šetnja zagrebačkim Maksimirom umalo je završila tragično za dvogodišnjeg bigla. Pas se zaletio i skočio s drvenog mola u ledeno jezero.

- Uplašeni pas sakrio se ispod drvenog mola i nije htio izaći - kazao nam je čitatelj koji je u petak popodne snimio bigla.

Nakon što je skočio u jezero, bigl je krenuo prema obali. No zavukao se ispod drvenog mola. Stigli su i vatrogasci, koji su prepilili drvene daske kako bi došli do uplašene životinje. Nakon što su ga izvukli, bigl je veselo nastavio trčati Maksimirom. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • coranora 29.01.2013.

    Žabica mala!

  • lingrin 28.01.2013.

    Friksterka iliti frikuša, kako i sama kažeš : hahhaha taj bigl živi u selu 10km udaljenom od maksimira, tako da lažeš! postoji više biglova u zagrebu! dakle, prošeći malo gradom, vrijeme ti je.

  • lingrin 28.01.2013.

    Čini mi se da vlasnici žele ostati anonimni.....Jer, da su bili s njim, ziher bi plakali od sreće, a ovako...više manje. Žali bože da takvi ljudi uopće imaju psa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare