To je to što me zanima!

Vatrogasci spasili dijete iz auta koji je bio zaključan, gasili tri požara, ispumpavali su vodu...

Vodu su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zagreb ispumpavali u Čulincu, Prečkom, Trnju i na Medvešćaku, a stabla je jako nevrijeme izvalilo na prometnice u Centru u Mlinarskoj ulici te u Starom Brestju
Vidi originalni članak

Iako su jake kiše ovih dana zaobišle Zagreb, veći broj padalina je jučer ipak zadalo probleme zagrebačkim vatrogascima. Kako javlja Večernji list, od ponoći pa do 19 sati odradili su 14 intervencija - ispumpavali su vodu, uklanjali stabla s prometnica, spasili dijete iz zaključanog automobila i osigurali teglenicu na Savi. 

Vodu su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Zagreb ispumpavali u Čulincu, Prečkom, Trnju i na Medvešćaku, a stabla je jako nevrijeme izvalilo na prometnice u Centru u Mlinarskoj ulici te u Starom Brestju.

BORBA SA STIHIJOM Udar groma izazvao požar na Lavdari i zaprijetio kućama, 50 ljudi s otoka evaukirali u Sali

Oko 9 sati uspješno su spasili dijete zaključano u automobilu, a gasili su i tri požara. 

Najprije su intervenirali oko 11 u Španskom gdje se vatra u stanu proširila zbog neispravne nape. Nekoliko sati kasnije, oko 17 u Španskom je netko zapalio kontejner, a potom su oko 19 ugasili i požar na otvorenom u Lučkom. Dva puta su danas zagrebački vatrogasci i otvarali vrata, u Prečkom i na Novoj Vesi.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ribarica 18.07.2021.

    Ovome što je zaključao dijete u autu, automatski 10 godina robije u zatvoru bez grijanja i hlađenja. Nema suđenja, nema istrage. Ako je dijete nađeno u autu ostavljeno samo a vrata i prozori zatvoreni ili temperatura vani viša od 18°C a prozori otvoreni, Po sili zakona odmah u zatvor.

  • Vito1 18.07.2021.

    Izgleda da u Zagrebu vrijeme ide u suprotnom smjeru od kazaljke na satu: Oko 9 sati uspješno su... Najprije su intervenirali oko 11... --- Znači čekali su do 11 sati pa su se vratili u 9 sati. --- I ovo je zanimljivo: Nekoliko sati kasnije, oko 17 ... Šest (6) sati je nekoliko sati.

  • CrnaVrana.. 18.07.2021.

    Opet jedan biser koji "zaboravio" dijete u autu....Šta reći na to..

Komentiraj...
Vidi sve komentare