To je to što me zanima!

Vatrogasci ugasili više požara na području Gline: Vatra došla blizu kuća, izgorjela je trava

Nakon što je požar lokaliziran u 0.30 sati, intervencija je završila noćas oko 2 sata. Vatrogasci procjenjuju da je izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko pet puta pet kilometara, a veće materijalne štete nije bilo
Vidi originalni članak

U noćnim satima subote članovi DVD Glina uspjeli su ugasiti požar na području Malog Gradca, Bijelih Voda i Drenovca Banskog, mjesta na glinskom području. Jak vjetar otežavao je vatrogascima gašenje.

SELA BEZ ELEKTRIČNE ENERGIJE Izbilo više požara na području Gline: Vatra došla blizu kuća, brzo su je stavili pod kontrolu

Kako su objavili na svojem Facebook profilu, nakon što je požar lokaliziran u 0.30 sati, intervencija je završila noćas oko 2 sata.

Vatrogasci procjenjuju da je izgorjela trava i nisko raslinje na površini od oko pet puta pet kilometara, a veće materijalne štete nije bilo. U akciji je sudjelovalo deset vatrogasaca s dva navalna vozila.

NOVI POŽAR NA BANIJI VIDEO Zvonku izgorjela kuća kraj Gline: 'Ostao sam bez svega u samo deset minuta'

Iz preventivnih razloga Elektra je u petak navečer privremeno morala isključiti struju u naseljima Bijele Vode, Drenovac Banski, Martinovići, Vlahovići, Mali i Veliki Gradac i Momčilović Kosa.

PRVO TAKVO VOZILO VIDEO Požar kod Svete Helene gasili i posebnim quadom: 'Gasi tamo gdje drugi ne mogu'

Kako je javljeno, odmah nakon prestanka opasnosti, struja je ponovo uključena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 12.02.2022.

    Cudni ti pozari u zadnje vrijeme

  • čojek 12.02.2022.

    Nitko nije stradao i to je najvažnije, trava će narasti prije ili kasnije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare