To je to što me zanima!

Vatrogascima ukrao 150.000 vrijedan gumenjak s motorom i prikolicom: Policija ga uhvatila

Muškarca(31) se sumnjiči da je u noći s 2. na 3. siječnja u Ulici Maslinica u Rapcu otuđio vatrogasno plovilo. Policija je uskoro pronašla gumenjak 15 kilometara dalje, a sad je ulovila i lopova
Vidi originalni članak

Labinska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom te utvrdila da je počinio kazneno djelo krađe. 

Muškarca se sumnjiči da je u noći s 2. na 3. siječnja u Ulici Maslinica u Rapcu otuđio vatrogasno plovilo, čime je oštetio pravnu osobu iz Rapca za 150.000 kuna.

Kako smo već izvještavali, ukradeno plovilo je nakon kratke ali intenzivne potrage pronađeno napušteno 3. siječnja u naselju Veli Turini, 15 kilometara od Rapca, te je vraćeno vlasniku.

ODUSTALI OD KRAĐE Vatrogascima usred noći ukrali gumenjak, istarski policajci ga brzo našli 15 kilometrara dalje

Tada su mještani sela vidjeli da netko se velikom brzinom kombi vozilom udaljio od glisera, a kako neslužbeno doznajemo, lopov je izgleda tada shvatio da je ukrao vatrogasno plovilo koje je bilo pokriveno ceradom pa ga brže-bolje u panici napustio. 

Protiv muškarca koji nema apsolutne veze sa vatrogascima se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava u redovnom postupku. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • os-lega 07.01.2021.

    Dobro vodite brigu o državnoj imovini.

  • Obren257 07.01.2021.

    Dali bi bilo civilizirano saznati podatke o kriminalc,komu nista nije sveto?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare