To je to što me zanima!

Već u 5 ujutro: Bandić šetao obnovljenom Vukovarskom

U promet je jutros u 5 sati pušten obnovljeni južni kolnik zagrebačke Ulice grada Vukovara od Miramarske do KD Lisinski. Sve je to, naravno, nadgledao gradonačelnik
Vidi originalni članak

Vukovarska ulica u Zagrebu obnovljena je u cijelosti! Rano jutros dovršeni su radovi i u promet je puštena i posljednja dionica, obnovljeni južni kolnik od Miramarske do KD Lisinski.

Gradonačelnik Milan Bandić bio je jutros na licu mjesta u 5 sati ujutro vidno zadovoljan učinjenim te je najavio i otvaranje novih "gradilišta".

Radovi na ovoj prometnici stajali su 5 milijuna kuna, a u dva tjedna izmijenjeni su asfalt i šahtovi na gotovo dva i pol kilometra prometnice.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • varešak 01.09.2015.

    Misli da će sa ovakvim ponašanjem,postići poene da postane premijer.

  • fenix77 01.09.2015.

    Pa nije samo Bandić. To je cijela folklorna ekipa, naravno zaslužnih i neće dobiti dnevnice. Gdje je Rudi, kaj on nema zasluge za Vukovarsku i buđenje Bandića. E moji novinari, Rudi fali.

  • Običan Pučanin 31.08.2015.

    Svi vi koji serete o Bandicu u komentarima kaj serete o njemu!!! Da ste pametni znali bi da je g.Bandic najaktivnij gradonacelnik u Hrvatskoj i usto je gradonacelnik grada Zagreba pa je normalno da se prate njegovi potezi. Zato molim da svoje glupe komentare zadrzite za sebe. Da nam je takav covijek na celu drzave bili bi u puno boljem stanju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare