To je to što me zanima!

Veće grudi bez noža: Prehrana od koje se proizvodi estrogen

Neke namirnice stimuliraju proizvodnju estrogena u tijelu, a tako i rast grudi. Što više u tijelu imamo hormona estrogena, imat ćemo veće grudi i zaobljenije bokove..
Vidi originalni članak

Čvrste grudi ni premalene, ni prevelike, mala prćasta stražnjica, ravan trbuh, zategnute noge... o takvu izgledu sanja gotovo svaka žena. Prema istraživanju estetskih kirurga s Beverly Hillsa, mnoge žene žele imati tijelo kao brazilski supermodel Giselle Bündchen. 

No, iako znamo da ne možemo sve izgledati kao supermodeli, ciljanom prehranom, vježbom i njegom kože možemo postići zapanjujuće rezultate. Krenimo od dijela tijela na koji su žene najosjetljivije, a to su grudi. One se najteže odupiru gravitaciji pa im trebamo posvetiti posebnu pozornost. Muškarcima su idealne ženske grudi one koje im ne stanu cijele u šaku, recimo solidna trojka. S tom veličinom bila bi zadovoljna i većina žena. Istražili smo kako grudi možete povećati prirodnim putem - konzumacijom određenih namirnica koje stimuliraju proizvodnju hormona.

Naime, zahvaljujući hormonu estrogenu djevojke se u pubertetu pretvaraju u žene, zbog tog hormona im rastu grudi, a tijelo dobiva obline.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 146

  • profinjena 28.05.2013.

    interesantno koja poruka...."a koji jadan članak...u prijevodu "kazali a ništa ne rekli"...nedovršeno....koje namirnice za početak, dakle urednici pogledajte što Vam izlazi u javnost..nedovršen posao..." u "Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran." zaboli me briga za sankcije, al što ste i vi u 24 sata nedodirljivi ili mislite možda savršeni, pa se Vas treba samo hvaliti...što se neznate nositi s istinom a istinu sam Vam napisala pa mi dajte milijun opomena...briga me....s čime je to prekršeno nešto...da je nedovršeno..i je...i opet i ponovo...amaterski članak..pa dajte opmene...i pitam se kao na običan mail upit niste tako brzi...odgovor čekam i čekam...a ja se nadala odgovoru za par sati....jadno

  • MAX 2010 28.05.2013.

    ma puhati u palac i napuhnuti na željeni broj............

  • podravlje1 28.05.2013.

    e sad prodajte priču kako ima iiiiiiiiiiiiizobilje estrogena u pivu i da vidiš sreće

Komentiraj...
Vidi sve komentare