To je to što me zanima!

'Većina u Saboru je tijesna, ali u petak ćemo imati kvorum'

Vladajuća većina u Saboru već tri tjedna ne može skupiti kvorum, zbog čega, među ostalim, još uvijek nije donesena ni odluka o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika
Vidi originalni članak

Vladajuća većina u Saboru već tri tjedna ne može skupiti kvorum, zbog čega, među ostalim, još uvijek nije donesena ni odluka o ukidanju Ureda bivšeg predsjednika Stjepana Mesića.

Ministar prometa Oleg Butković za HRT poručio je e zastupnicima svoje stranke da se uozbilje i počnu dolaziti na posao. 

- Vladajuća većina postoji, ali zastupnici moraju shvatiti da je dolazak na posao njihova obveza, jer o tome ovisi budućnost Hrvatske -  rekao je Butković. 

Saborski zastupnik HDZ-a Željko Dilber uvjerava u petak ćemo imati kvorum.

- Činjenica je da je većina u Saboru tijesna i da nam je bitan svaki glas. Rekao bih da se radi o nepromišljenosti - poručio je Dilber. 

Optimističan je i ministar zdravlja Dario Nakić.

- U Vladi ministri korektno komuniciraju i rješavaju probleme na dnevnoj razini. Problemi u komunikaciji na razini Sabora su rješivi, zastupnici moraju biti svjesni težine trenutka - kazao je Nakić. Dodao je kako oporba nije spremna sudjelovati u raspravi o problemima.

Idi na 24sata

Komentari 235

  • Sunce1_1 17.05.2016.

    Njih treba moliti i prositi da dodju na posao ? Treba ih van baciti...v a n

  • Havanaisback 16.05.2016.

    Klasicni seronja trpo se gotovini u supak i tako steka malo medijskog prostora pa to sve skupa iskoristio za vlastitu samopromociju, da ima i malo postenja prema generalu nebi ima posla s ovom strankom i garniturom koja vlada u njoj jer javna je tajna tko je uza 5 miliona dolara za antino hvatanje (KURČINAMARKO) a i kakvo misljenje ima antina obitelj o hdz-u

  • Lalala5 15.05.2016.

    Imate ga već svaki petak! Pa-pa

Komentiraj...
Vidi sve komentare