To je to što me zanima!

Vehabija i osuđeni silovatelj ubio je muškarca kod Vojnića?

Elvedin Hegić (34) je nakon ubojstva Momčila Španovića (75) pobjegao u BiH. Ni tamošnja policija ne može ga naći. Iz Kanade su ga deportirali zbog silovanja
Vidi originalni članak

Policija traga za Elvedinom Hegićem (34), vehabijom iz Velike Kladuše, kojeg sumnjiče da je u travnju brutalno ubio Momčila Španovića (75) u selu Krstinji kod Vojnića. Navodno je ubojica pobjegao u BiH gdje se skriva, a u trag mu ne može ući ni tamošnja policija, piše Večernji list. 

Elvedin Hegić otprije je poznat policiji i to onoj u Kanadi. Još 2009. deportirali su ga i to samo devet dana nakon što je izašao iz zatvora u kojem je služio kaznu za silovanje djevojke (16).

Maloljetnicu je silovao na jednoj zabavi. Iskoristio je situaciju i napastovao ju dok su ostali sudionici na zabavi otišli kupiti još piva. Hegić je u Kanadu stigao kao izbjeglica. Osim za silovanje, osuđivan je i za napad, prijetnju, pljačku i posjedovanje oružja. 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Elvedin Hegic 13.10.2016.

    Ljudi nije lijepo napamet pricati i osudjivati druge. Potrebno je donositi zakljucke iskljucivo nakog najvise moguceg informisanja. Hrvatska ima prilicno profesionalan zakonski sistem, njeni uposlanici, su po mom iskustvu i onom sto sam vidio i cuo od drugih, unatoc manama i cinjenici da su me zatvorili i vrsili psihicki pritisak, rat ili torturu ako hocete, na mnom, ne samo za vrijeme u Policijskoj Stanici prijetici mi sa 40 godina zatvora, nego i za vrijemo dugid 556 i pol dana u istraznom zatvoru, puno humaniji, kulturniji i manje diskriminiraju osumnjicenike iz manjinskih skupina i drugih zemalja nego sto je slucaj u BiH i RS, nazalost! Mada me cudi da neki pojedinci imaju problema sa presudom Hrvatskih Sudova. Naime, ti neki pojedinci nisu zadovoljni sa cinjenicom da ja , Elvedin Hegic, nisam kriv za dijelo koje mi se stavljalo na teret. Ako zelite biti obijektivni i fer, vi bi trebali pogledati u to da Karlovacka Policija ima 20 otisaka prsta, 3 DNA, razlicite krvi, 200 tinjak razi tragova, dokaza, a ni jedan nije moj. Kako bi vi zeljeli osuditi nevina covijeka za nesto sto nije i nikada nebi uradio?? Ja nisam mrzovoljna osoba, nemam netrbljivosti prema ljudima, nije bitno kojeg su plemena, uvijerenja. Nasuprot, ja mrzim ekstremiste, fasiste i cioniste zbog njihovi destruktivni ideologija. A ideologija se ne ubija ubijanjem covijeka. Ona se ubija razonom, valjanim argumentima, dokazima! Ubijanje, nasilja i ostali terori NISU uopste opcija!

  • Capafiori 12.09.2012.

    Taj je još uvijek na slobodi i nema garancije da ponovno nećše učiniti isto :(

  • cisaglisa 12.09.2012.

    ma sumnjam da će vehabija pijuckati pivo i hodati po zabavama,to je u suprotnosti sa tom naukom.Ja bih prije rekao da je to obični propalica,manijak i kriminalac koji glumi da je vijernik kao i oni glumci što objese oko vrata krunicu i pale,kolju i siluju u ime vjere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare